«Μου έγραφαν “καρ…λα, δεν θα έπρεπε καν να υπάρχεις”! Με πλήγωσαν πολύ»

Μέγκι Ντρίο

«Είχα δυσκολευτεί και να βρω δουλειά. Ζοριζόμουν πολύ να δείξω το διαβατήριό μου».

Η Μέγκι Ντρίο, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, έδωσε συνέντευξη στο Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει για την καταγωγή της.

Φρίκαρες όταν διάβασες τα σχόλια στα social media;

Ναι! Ανοίγω το κινητό και φρικάρω. Δεν το περίμενα αυτό και τόσους haters. Εκείνη τη στιγμή ήμουν τόσο σοκαρισμένη. Είδα και κάτι σχόλια για την καταγωγή μου, τα οποία με πλήγωσαν πάρα πολύ, για τον πατέρα μου που είναι από την Αλβανία. Εγώ περίμενα να το εκτιμήσουν ότι είχα παραδεχτεί την καταγωγή μου και δεν είχα κόμπλεξ.

Έχεις δεχτεί γενικά bullying για την καταγωγή σου;

Ναι, είχα δεχτεί πάρα πολύ bullying όταν είχα έρθει στην Ελλάδα. Είχα δυσκολευτεί και να βρω δουλειά. Ζοριζόμουν πολύ να δείξω το διαβατήριό μου. Έλεγαν «τώρα αυτή είναι από την Αλβανία, μήπως να την προσέξουμε λίγο;». Που αυτό πληγώνει όταν είσαι 17 ετών, γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποια πράγματα. Σε βοηθάει όμως να σκληραγωγηθείς.

Τι άλλο σου έχουν γράψει;

«Καρ…λα, δεν θα έπρεπε καν να υπάρχεις», «Κωλ…αλβανίδα, πήγαινε στη χώρα σου», αυτό θα το θυμάμαι για πάντα και κάποιες κοροϊδίες για τον τρόπο που μιλάω. Ίσα ίσα που χαίρομαι που σας άρεσαν τόσο πολύ αυτές οι ατάκες και που έχετε γελάσει. Με ποια θα γελούσατε αλλιώς; Εξάλλου, αν δεν είχα αυτό το κοινό, δεν θα βρισκόμουν εδώ σήμερα. Κι αν δεν είχα αυτούς τους haters δεν θα είχα γίνει τόσο διάσημη για να φτάσω εδώ  και να σου δώσω τώρα συνέντευξη.

Στον δρόμο τι αντιμετώπιση έχεις;

Στο δρόμο, εδώ η κολλητή μου έχει σοκαριστεί. Μπαίνουμε σε μαγαζιά και μας σταματάνε. Δεν έχω δεχτεί bullying στον δρόμο, ούτε με βρίσανε, όπως έχει γραφτεί. Μόνο φωτογραφίες και αγάπη μου δείχνουν.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!