«Μου έγινε πρόταση να παίξω σε τούρκικη σειρά, αλλά αρνήθηκα πανηγυρικά»

Lyric McHenry

«Από μικρή έλεγα ότι θα γίνω ή ηθοποιός ή αεροσυνοδός. Ηθοποιός γιατί έκανα τους πάντες να γελάνε με δικά μου θεατρικά. Και αεροσυνοδός γιατί μου άρεσαν πολύ τα ταξίδια, αλλά δεν με άφησε ο μπαμπάς μου».

Η ηθοποιός Γκέλυ Γαβριήλ, σε συνέντευξη που έδωσε στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως της πρότειναν να παίξει σε τούρκικη σειρά, αλλά αρνήθηκε.

[dfp_ads id=236982]
Πώς αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

Από μικρή έλεγα ότι θα γίνω ή ηθοποιός ή αεροσυνοδός. Ηθοποιός γιατί έκανα τους πάντες να γελάνε με δικά μου θεατρικά. Και αεροσυνοδός γιατί μου άρεσαν πολύ τα ταξίδια, αλλά δεν με άφησε ο μπαμπάς μου. Φοβόταν πολύ και μου είπε χαριτολογώντας: «Τέτοιο νούμερο που είσαι, καλύτερα να γίνεις ηθοποιός αντί αεροσυνοδός».

Ποια ήταν η πρώτη σου δουλειά;

Ξεκίνησα μικρή με κάποιες διαφημίσεις και συμμετείχα ως μοντέλο και σε επιδείξεις μόδας. Ακόμη πήγαινα στο γυμνάσιο όταν έπαιξα πρώτη φορά στον κινηματογράφο, στην ταινία «Μήτσος ο ρεζίλης», με τον Μίμη Φωτόπουλο (έκανα την κόρη του) σε σκηνοθεσία Ομηρου Ευστρατιάδη. Επίσης, στα δεκαεφτά μου έπαιξα πρώτη φορά στο θέατρο, σε μια μουσική παράσταση με τον Βάσο Αδριανό και τον Γιώργο Σίσκο. Τηλεοπτικά, η πρώτη δουλειά μου ήταν στη σειρά «Εκτη εντολή» με τον Θάνο Λειβαδίτη. Και από τότε η μία δουλειά έφερνε την άλλη.

Πριν από έναν χρόνο σε είδαμε στη σειρά «Οι συμμαθητές». Αρα θέλεις να παίζεις, δεν έχεις εγκαταλείψει τον χώρο…

Ναι, αλλά υπό όρους. Θέλω να πληρωθώ κιόλας. Το λέω αυτό γιατί ξέρω συναδέλφους που έχουν πάει σε δουλειά χωρίς να πληρωθούν. Λυπάμαι, αλλά έτσι δεν μπορώ. Δοξάζω τον Θεό που έχω έναν καταπληκτικό σύζυγο, ο οποίος προσέχει την οικογένειά του και με το παραπάνω. Δεν μου λείπει τίποτα, τα έχω όλα

Κάποιοι συνάδελφοί σου έχουν παίξει σε τουρκικές σειρές. Εσύ θα έπαιζες;

Όχι να παίξω, αλλά ούτε να τις δω… Πάντως μου έχει γίνει πρόταση και την έχω αρνηθεί πανηγυρικά!