Μορφούλα Ντώνα: «Ταλαιπωρήθηκα να αποκτήσω το δικό μου παιδάκι»

Μορφούλα Ντώνα

Όσα είπε η Μορφούλα Ντώνα για το αγοράκι της στον ΣΚΑΪ!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μορφούλα Ντώνα στην κάμερα του Love It και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα. Η γοητευτική αθλήτρια που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Dancing with the stars μίλησε με τρυφερότητα για το νέο ρόλο στη ζωή της, εκείνον της μανούλας καθώς και τη στήριξη που έχει από τον σύζυγο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μορφούλα Ντώνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από τότε που έγινα μητέρα έχει αλλάξει αρκετά η καθημερινότητα μου. Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για μένα. 100% είμαι πάνω στο παιδί και ειδικά τον πρώτο χρόνο που εξαρτάται απόλυτα από μένα. Εννοείται πως είμαι full time μαμά! Δεν έχουμε βοήθεια, τα πάντα τα κάνουμε εγώ και ο σύζυγος με τον Απόλλωνα»

«Άργησα πάρα πολύ να αποκτήσω το δικό μου παιδάκι, ταλαιπωρήθηκα και φαντάζομαι,πως ήμουν πολύ τυχερή που με την πρώτη κατάφερα να έχω τον Απόλλωνα  » πρόσθεσε η αθλήτρια στη μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. «Ξέρω ότι γυναίκες περνάνε πάρα πολύ δύσκολα και ψυχολογικά και σωματικά γιατί η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης ταλαιπωρεί και το σώμα και την ψυχή. Να μην απογοητεύονται, όμως, να μην το βάζουν κάτω. Έχει εξελιχθεί η επιστήμη και με οποιοδήποτε πια τρόπο θα μπορέσουν να κάνουν παιδάκι».

Παράλληλα, η Μορφούλα Ντώνα αποκάλυψα πως θα ήθελε πολύ και ένα δεύτερο παιδάκι «για να έχει παρέα ο μικρός Απόλλωνας».