«Μόνο άπιστος ήμουν, δεν ήμουν ποτέ πιστός»

Ματθαίος Γιαννούλης

«Και με ουσίες είχα σχέση, γιατί τη νύχτα δουλεύω, μέσα στις ουσίες ήμουν.»

Ο Ματθαίος Γιαννούλης μίλησε στην εκπομπή Splash και με ειλικρίνεια παραδέχτηκε και τις απιστίες που έκανε στις συντρόφους του στο παρελθόν, αλλά και για τα πάθη της νύχτας…

Τα νυχτοκάματα και οι ουσίες

«Ποτέ δεν υπήρχαν μεγάλα νυχτοκάματα, ποτέ δεν υπήρχαν μικρά. Αν ένας καλλιτέχνης, όσο επώνυμος και να είναι, φέρνει μέσα στο μαγαζί 40 – 50 άτομα τη βραδιά, δεν πρόκειται να πάρει μεροκάματο μεγάλο. Αν ένας καλλιτέχνης το βράδυ φέρνει στο μαγαζί 1000 άτομα, θα πάρει και 10 και 15 χιλιάδες. Τα έχω φέρει και τα έχω πάρει.

Με το αλκοόλ δεν είχα ποτέ σχέση. Δυο ουϊσκάκια θα τα πιω, και 4 και τα τσίπουρα μου θα πιω και τα κρασιά μου. Και με ουσίες είχα σχέση, γιατί τη νύχτα δουλεύω, μέσα στις ουσίες ήμουν. Δεν ήμουν ναρκωμανής.»

Η απιστία

«Υπήρξα πάρα πολλές φορές άπιστος. Μόνο άπιστος ήμουν, δεν ήμουν ποτέ πιστός. Η πρώτη φορά που είμαι πιστός, είναι με την γυναίκα που είμαι τώρα. Δεν το έλεγα. Κότα ήμουν. Με ανακάλυπταν γιατί καρφωνόμουν απευθείας μόλις πήγαινα σπίτι. Ε μια δυο τρεις, έλεγαν φύγε. Εγώ την απιστία δεν την συγχωρώ. Αν καταλάβαινα ότι με απαντά η σύντροφος μου θα έπαιρνα το παιδί και θα έφευγα.»

Οι πλέον χωριστοί καλλιτεχνικοί δρόμοι με τον Λευτέρη Βαζαίο

«Οι δρόμοι μας με τον Βαζαίο δεν χώρισαν γιατί έκλεισε ο κύκλος. Αυτός ο κύκλος δεν θα έκλεινε ποτέ. Έγιναν πάρα πολλά πράγματα. Έμπλεξα σε περιπέτειες που δεν είχα καμία διάθεση να μπλέξω. Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι αθώος από τη Δικαιοσύνη, αλλά με πείραξε περισσότερο ότι μπλέχτηκα χωρίς να έχω καμία δουλειά με φορολογικά, λόγω της αμέλειας του να φτιάξει αυτά που έπρεπε. Ήταν κάτι το οποίο με πρόσβαλε. Ένας άνθρωπος που δεν τηρεί τα φορολογικά του καθήκοντα σε μια χώρα που υποφέρει και ματώνει, δεν λέγεται άνθρωπος. Τότε κατακρίθηκα πάρα πολύ από διάφορες εφημερίδες και μου έμεινε μέσα μου αγκάθι. Με πόνεσε και θα με πονάει όσο είμαι στη νύχτα. Πέρασα από αυτό το πράγμα δύο εμφράγματα, πέρασα έναν καρκίνο στο λαιμό. Σκότωσα την υγεία μου. Εγώ το πέρασα. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που έχω περάσει στη ζωή μου. Μου έχει μείνει απωθημένο και πολλές φορές την ημέρα μου φέρνει δάκρυα. Γιατί δεν έφταιγα εγώ και το πλήρωσα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!