Μόνιμοι θαμώνες της Αργυρώς Σκορδά- Λιάγκας!

Γιατί η συμπεριφορά Χαριτάτου την οδήγησε στην έξοδο...
Και ενώ η παραφιλολογία για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και για τους  λόγους που την οδήγησαν εκτός ΑΝΤ1 συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, φαίνεται πως σιγά- σιγά κάποια πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Και ας ξεκινήσουμε από το δήθεν μυστικό ραντεβού των Σκορδο Λιαγκαίων με τον Πέτρο Μπούτο στο εστιατόριό της μαγείρισσας την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο ναι μεν έγινε, αλλά δεν αποτελεί και την meg-αλη είδηση πια, μιας και το ζεύγος Λιάγκα –Σκορδά είναι θαμώνες του εστιατορίου, το οποίο και επισκέπτονται δυο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Εξάλλου, ο Βασίλης Καλλίδης επιστρέφει στο «Πρωινό mou» τη Δευτέρα, ενώ η Αργυρώ φαίνεται πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην τηλεόραση φέτος.  Όσο για τον λόγο της αποχώρησής της από το πρωινό του ΑΝΤ1, όλα δείχνουν ότι σχετίζεται με κάποια διαφωνία στον τρόπο παρουσίασης της στήλης της μαγειρικής.

Τεχνικός του «10 με 1 μαζί» που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής την Παρασκευή προτού φύγει οριστικά περιγράφει στο περιοδικό People και τον δημοσιογράφο Νάσο Σιδέρη ένα περιστατικό που αποκρυπτογραφεί τις μετέπειτα κινήσεις της: «Κατά τη διάρκεια ενός break, λίγο πριν αποφασιστεί το θέμα που θα ακολουθούσε και ενώ η Αργυρώ περίμενε στην κουζίνα, ακούσαμε όλοι τον Σπύρο να απαντάει έντονα, δυνατά και καθόλου ευγενικά σε αυτόν που του είχε μιλήσει από το κοντρόλ σχετικά με τη στήλη της μαγειρικής. Δεν μπορώ να μεταφέρω τα λόγια του με ακρίβεια γιατί δεν λέγονται αλλά ανάμεσα σε όλα είπε: «Αμάν πια με αυτήν την Αργυρώ».

Εκείνη κοκκίνισε, γύρισε το βλέμμα της αλλού και έκανε ότι δεν ακούει. Η συνέχεια ήταν να μην εμφανιστεί στην εκπομπή την Δευτέρα και να καταλάβουμε όλοι από τους ψιθύρους στο πλατό ότι η Αργυρώ δεν θα ξανάρθει».