Μήνυση κατά του Jim Carrey! Κατηγορείται πως βρίσκεται πίσω από την αυτοκτονία της συντρόφου του!

Jim Carrey

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για την υπόθεση του πασίγνωστου ηθοποιού!

Αντιμέτωπος με μια πάρα πολύ σοβαρή κατηγορία βρίσκεται ο Jim Carrey. Ο πασίγνωστος ηθοποιός φέρεται να συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του, Cathriona White.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, ο Mark Burton, εν διαστάσει σύζυγος της White, όταν εκείνη αυτοκτόνησε, υπέβαλε μήνυση κατά του Jim Carrey και τον κατηγορεί ότι αγόρασε παράνομα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τα οποία και έδωσε στην πρώην σύντροφό του. Ο Mark Burton ισχυρίζεται πως ο γνωστός ηθοποιός έστειλε ένα μήνυμα στη White, μία ημέρα προτού εκείνη βρεθεί νεκρή, προσποιούμενος πως δεν γνώριζε που βρίσκονταν τα φάρμακα, ώστε να φανεί, στη συνέχεια, πως εκείνη τα έλαβε εν αγνοία του.

«Αν πράγματι ο Carrey πίστευε πως είχε χάσει τα φάρμακα και ενδεχομένως η White τα είχε λάβει, γιατί δεν απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές για να την αναζητήσουν, αφού εκείνη καθυστερούσε να απαντήσει στο μήνυμά του;», είναι ένα από τα ερωτήματα που έχει θέσει ο Burton στην κατάθεσή του.

«Η Cat αντιμετώπιζε προβλήματα πολύ πριν την γνωρίσω…»

Ο Jim Carrey από την πλευρά του τόνισε σε σχετική του δήλωση: «Είναι κρίμα. Θα ήταν εύκολο για μένα να λύσω το ζήτημα με τον δικηγόρο αυτού του άνδρα και να λήξει η υπόθεση εδώ. Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να υπερασπιστείς την τιμή σου. Η Cat αντιμετώπιζε προβλήματα πολύ πριν την γνωρίσω και, δυστυχώς, το τέλος της κανείς δεν μπορούσε να το ανατρέψει. Ελπίζω πως σύντομα θα σταματήσουν κάποιοι να προσπαθούν να επωφεληθούν από τον θάνατό της ώστε, επιτέλους, να αναπαυθεί».