Μίνως Μάτσας: «Τη ρώτησα μπροστά σε κόσμο κι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό»

Μίνως Μάτσας

"Μέσω της Όλγας συνειδητοποίησα άλλωστε ότι οι πολιτικοί δεν είναι πάντα αυτό το ξύλινο κι απρόσιτο που νομίζουμε" δήλωσε ο Μίνως Μάτσας.

Ο Μίνως Μάτσας έδωσε συνέντευξη στο Gala και στην Μαρία Λεμονιά και μίλησε για την πρώτη του γνωριμία με τη σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη και την κοινή ζωή τους.

«Δεν την ήξερα γιατί ζούσα στο εξωτερικό. Ήμασταν καλεσμένοι σε τραπέζι και τη ρώτησα μπροστά σε κόσμο, που μάλλον είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό. Την επόμενη φορά που βρεθήκαμε, μετά από καιρό βέβαια, ήξερα πολύ καλά πλέον ποια είναι.

Η Όλγα είναι ένας άνθρωπος με τεράστιες ευαισθησίες κι αγαπά τις τέχνες. Αγαπά το θέατρο, τη ζωγραφική, τη μουσική, για αυτό και συχνά με παρακινεί να πάμε σε κάποια παράσταση. Εγώ, ως γνωστόν, ξεχνιέμαι στον κόσμο μου και τις μουσικές μου. Μέσω της Όλγας συνειδητοποίησα άλλωστε ότι οι πολιτικοί δεν είναι πάντα αυτό το ξύλινο κι απρόσιτο που νομίζουμε. Η Όλγα δεν είναι γυναίκα που μπήκε στην πολιτική για να τα σαρώσει όλα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ευαισθησίες και προσφέρει έργο. Από αυτήν την οπτική γωνία, ναι, μπορεί ένας καλλιτέχνης να περάσει τη ζωή του με μια πολιτικό».