ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πως θα είναι ο Μάρτιος; Τι υπόσχεται το ζώδιό σου;

Έφτασε Μάρτιος. Τι μας περιμένει λοιπόν αυτόν τον μήνα; Τι προβλέπει ζώδιο και ωροσκόπος; Θα είναι ένας εύκολος, ευχάριστος μήνας ή θα έχει κι αυτός τις δυσκολίες του;

 ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια του Μαρτίου πρέπει να βλέπεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Με την παραμονή του Ερμή στον Υδροχόο μέχρι τις 18 του μήνα, δεν είναι ανάγκη ούτε να υποτιμάς, αλλά ούτε και να υπερεκτιμάς τις καταστάσεις γύρω σου. Αν δεν αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τις υποχρεώσεις σου θα είναι δύσκολο να πάρεις σωστές αποφάσεις. Επίσης, είναι γεγονός ότι αν υποπέσεις σε λάθη, λόγω της υπέρμετρης ευαισθησίας σου, και αφήσεις τον πανικό να έχει τον πρώτο λόγο, θα πρέπει δυστυχώς να επιλέξεις ανάμεσα στην απραξία και τις συνεχείς αποτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο, από τις 6 και μετά, ευνοεί τα οικονομικά σου γι’ αυτό μίλα ανοιχτά για τις ιδέες σου, ζήτα τη γνώμη φίλων και συνεργατών και άφησε τις επαγγελματικές κινήσεις και επιλογές σου να κριθούν στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία. Έτσι, θα μπορέσεις να δεις τα λάθη σου και θα διώξεις από πάνω σου αρκετό από το άγχος που σε βαραίνει, επειδή ακριβώς δεν έχεις ξεκαθαρίσει προς τα πού βαδίζεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα μέσα του μήνα, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, και μίλα σε έμπιστα πρόσωπα για τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου. Μη βασίζεσαι σε υποτιθέμενους φίλους και υποψήφιους εραστές για να ικανοποιήσεις στο ελάχιστο τη φαντασία σου. Ο μήνας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνίες σου, γιατί με τον κυβερνήτη σου Άρη να εκτελεί ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Ζυγού, υπάρχει ο κίνδυνος να πλανηθείς οικτρά, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα το μυαλό σου είναι συνεχώς στο επαγγελματικό σου μέλλον, με συνέπεια να παραμελείς τον άνθρωπό σου και να επιβαρύνεις τη μεταξύ σας ατμόσφαιρα. Κινήσου γρήγορα και μην αφήσεις σε καμία περίπτωση τα πράγματα να χαλαρώσουν στη σχέση σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα στεναχωριέσαι. Μην ξεχνάς επίσης ότι θα υπάρξουν πολλοί και πολλές που θα θελήσουν να διεκδικήσουν το ταίρι σου με την πρώτη ευκαιρία γι’ αυτό μην τους αφήσεις χώρο να το κάνουν. Οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα εύθραυστες.
Αν είσαι single, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο επιφυλάσσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να βρεις τον έρωτα που τόσο καιρό έψαχνες!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου αυτόν το μήνα θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συναντήσεις και να πάρεις αποφάσεις πάνω σε καινούρια ξεκινήματα και αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Ο Δίας, που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 6 του μήνα, θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τη δυναμικότητα και τη δημιουργικότητά σου. Φρόντισε μόνο να μείνεις μακριά από ίντριγκες που πιθανόν να προκύψουν και κάνε ξεκάθαρες και ειλικρινείς κινήσεις για να αποφύγεις τους σκοπέλους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και τις σπατάλες για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις, που είναι πάρα πολλές. Αυτόν το μήνα μπορείς να κάνεις επαφές και συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, νομικά, ακίνητης περιουσίας και φορολογικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Το γενικότερο κλίμα του Μαρτίου επιτάσσει αποδέσμευση και ανεξαρτητοποίηση από τα τετριμμένα και αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και σένα. Είναι σίγουρο πως το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο και σε αποφάσεις που θα κάνουν τη διαφορά, αρκεί να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου. Με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, να κινείται στον Υδροχόο από τις 5 και μετά, είναι εύκολο να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και τη χαρά που δίνει η αναζήτηση καινούριων εμπειριών, γεγονός που δεν αποκλείεται να προκαλέσει λάθη απροσεξίας. Επαγγελματικά, δεν προβλέπονται ιδιαίτερες αλλαγές. Ούτε πολλά εμπόδια θα υπάρξουν, ούτε ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας. Βρίσκεσαι σε μία αρκετά αρμονική επαγγελματική κατάσταση που είναι ίσως ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, οι σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου βρίσκονται σε πορεία βελτίωσης και φαίνεται πως όσο περνά ο καιρός, προωθεί περισσότερο τα πράγματα στον τομέα των κοινωνικών σου επαφών. Είναι μια καλή περίοδος για να περάσεις όμορφες και ξεκούραστες στιγμές με την οικογένεια και τον σύντροφό σου. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη τους αυτήν την περίοδο με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο από τις 5 και μετά. Πρόσεξε μόνο να μην αναλώνεσαι σε άλλες καταστάσεις και δεν βρίσκεις χρόνο να αφιερώσεις στον σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και προκάλεσέ τον σε παθιασμένες και ερωτικές στιγμές. Είναι σίγουρο ότι θα σε ακολουθήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να τη διώξεις, αρκεί να φαίνεσαι και να είσαι διαθέσιμη στα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσεις.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν τον Μάρτιο στη δουλειά σου ούτε ιδιαίτερα εύκολες θα είναι, ούτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα είναι απολύτως ικανοποιητικά. Μάλιστα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου από ό,τι συνηθίζεις, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργηθούν εντάσεις που θα αποβούν εις βάρος σου. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, οι οιωνοί θα είναι θετικοί, αρκεί να είσαι συνεπής και μετρημένη. Οικονομικά κινήσου με σύνεση, μην ανοίγεσαι και τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου. Αν σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις κάποιες απαραίτητες αγορές, μην υπερβείς τα χρηματικά περιθώρια που έχεις γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο Tlife