Μίνα Ορφανού: Άλλος άνθρωπος η όμορφη ηθοποιός από τους «Βασιλιάδες»

Μίνα Ορφανού

"Εγκλωβισμένη δεν ένιωσα ποτέ, όταν ήρθε η ηλικία που ‘έπρεπε να την κάνω από το σπίτι, ήμουν μια χαρά..."

Η Μίνα Ορφανού είχε ξεχωρίσει με τον ρόλο της στο πετυχημένο σήριαλ, «Οι βασιλιάδες» πριν μερικά χρόνια στο Mega στο πλευρό του Κώστα Κόκλα.

Ταλαντούχα και όμορφη, η ηθοποιός έγινε επίσης γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην ταινία «Στρέλλα» για την οποία βραβεύτηκε με βραβείο Α΄Γυναικείου ρόλου από την Ελληνική ακαδημία κινηματογράφου.

Η Μίνα είναι ένα χαρισματικό πλάσμα. Εκτός από την υποκριτική, ζωγραφίζει με μεγάλη επιτυχία! Της αρέσουν οι αγιογραφίες ενώ το σπίτι της είναι σαν ένα μικρό μουσείο γεμάτο πίνακες και αγιογραφίες ενώ της αρέσει και η διακόσμηση!

Παρά την έντονη καλλιτεχνική της φύση η Μίνα Ορφανού, είναι ειλικρινής και ήξερε από πολύ μικρή ποια είναι και τι θέλει. Πέρσι είχε μιλήσει στην Ελονώρα Μελέτη για την αλλαγή φύλου που έκανε όταν ήταν μικρή

«Καταλαβαίνεις από μικρός αυτή τη διαφορετικότητα. Δεν μπορείς να εξηγήσεις πως νιώθεις. Σου αρέσουν τα κοριτσάκια για παρέα αλλά όχι για τίποτα άλλο. Να πω την αλήθεια τώρα, αν είχες απέναντι σου 10 κορίτσια θα έλεγαν κάτι διαφορετικό από το δικό μου. Εγκλωβισμένη δεν ένιωσα ποτέ, όταν ήρθε η ηλικία που ‘έπρεπε να την κάνω από το σπίτι, ήμουν μια χαρά. Κατά καιρούς έβλεπαν οι γονείς μου ότι δεν συνάπτω σχέσεις με κορίτσια».

«Έφυγα στην ηλικία των 17 ετών. Έφυγα ως αγόρι από την Κάλυμνο. Έφυγα κρυφά γιατί αν πρέπει να κάνεις μία επανάσταση πρέπει να το κάνεις κρυφά. Με έψαχναν και μετά πήρα τηλέφωνο, μετά από κάτι μήνες. Οι γονείς μου ήξεραν γιατί έφυγα, δεν είχαν να κάνουν με ένα τρελό παιδί. Του είπα ότι είμαι στη Ρόδο και είμαι καλά. Δεν γύρισα πίσω, η ζωή πάει μπροστά αλλά ξαναγύρισα μετά και με τις καλύτερες σχέσεις. Το έχουν αποδεχτεί»

Πηγή: tlife.gr