Μίνα Αρναούτη: «Είναι τόσο ισχυρό το σοκ, παλεύω καθημερινά με αυτά τα θηρία»

Μίνα Αρναούτη

«Έπρεπε να περάσουν 6.5 χρόνια για να τολμήσω να κάνω μερικά πράγματα που για όλους εσάς είναι δεδομένα», γράφει η Μίνα Αρναούτη.

Με ανάρτηση που έκανε η Μίνα Αρναούτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μίλησε για τις κρίσεις πανικού που παθαίνει όλα αυτά τα χρόνια, ύστερα από το τροχαίο δυστύχημα που είχε με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη.

«Έπρεπε να περάσουν 6.5 χρόνια για να τολμήσω να κάνω μερικά πράγματα που για όλους εσάς είναι δεδομένα. Για εμένα δεν ήταν απλό να μπω σε ένα αεροπλάνο, σε ένα αμάξι για ένα ταξίδι μακρινό, δεν ήταν καν απλό να πάω για ένα καφέ.

Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να αισθάνομαι ότι θα πέσω κάτω ,ότι θα σταματήσει η καρδιά μου κ ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω. Ούτε και τώρα είναι τόσο εύκολο διότι τα μέτρα ασφαλείας που παίρνω είναι υπερβολικά και δυστυχώς πρέπει να τα υπομείνει και η παρέα μου.

Όμως προσπαθώ και παλεύω με τα θηρία αυτά καθημερινά. Είχα κλειστεί στο σπίτι τα τελευταία χρόνια, ήθελα την ασφάλεια μου ,γιατί έβλεπα παντού κίνδυνο. Ήταν και είναι τόσο ισχυρό σοκ για εμένα όλο αυτό που έζησα που εύχομαι σε όσους δεν μπορούν να με καταλάβουν , να μη χρειαστεί ποτέ να με καταλάβουν.. !!!

Τα σχόλια τα κακά πλέον τα έχω συνηθίσει δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, το μόνο που θέλω είναι να πείσω εμένα ότι θα τελειώσει… Να περάσετε έναν όμορφο Αύγουστο», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.