Μίνα Αδαμάκη για Τρεις Χάριτες: «Υπήρχαν εντάσεις στα γυρίσματα»

Μίνα Αδαμάκη

«Και για να ξεσπάσει αυτή η ένταση, είχαμε πολλά νευρικά γέλια μέχρι δακρύων», λέει η Μίνα Αδαμάκη.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Θάνο Ξανθό έδωσε συνέντευξη η Μίνα Αδαμάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία της στις Τρεις Χάριτες με τη Νένα Μεντή και την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Τι είναι αυτό που θυμάστε έντονα από τα γυρίσματα της σειράς;

Τι να πρωτοθυμηθώ από τα γυρίσματα, πες μου καλύτερα. Πολλά γέλια. Αυτό ήταν το πιο δυναμικό στοιχείο των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα και έπρεπε κι εμείς να αντέξουμε με κάποιον τρόπο. Οπότε, κάναμε πολλές πλάκες μεταξύ μας. Θυμάμαι με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Νένα Μεντή, δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε σκηνές από τα γέλια. Ή κολλούσε στα λόγια κάποια από τις τρεις μας (δεν θυμάμαι πια) και ξαναγελούσαμε. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά σε εμάς τους ηθοποιούς και στο θέατρο, σε πρόβες, κλπ.

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τις κυρίες Άννα Παναγιωτοπούλου και Νένα Μεντή;

Γνωριζόμασταν χρόνια από το θέατρο και με τη Νένα και με την Άννα. Τις θεωρώ δύο σπουδαίες ηθοποιούς και πολύ επαγγελματίες σε αυτό που έκαναν και κάνουν. Μέσα στα πολύωρα γυρίσματα, είχαμε εντάσεις. Αυτό ήταν λογικό. Και για να ξεσπάσει αυτή η ένταση, είχαμε πολλά νευρικά γέλια μέχρι δακρύων. Δεν δίναμε συμβουλές η μία στην άλλη για το πώς θα παίξουμε τους ρόλους μας, γιατί αυτό θα παρεξηγούνταν. Δεν ξέρεις πώς θα το εκλάβει ο άλλος. Αυτό άλλωστε, ήταν δουλειά του σκηνοθέτη, όχι δική μας. Εμείς απλά μαθαίναμε τα λόγια μας και είχαμε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας.