Μιμή Ντενίση: «Οι κλοπές ατέλειωτες, γι’ αυτό μίλησα στα κανάλια, για όλους μας»

Μιμή Ντενίση

«Δεν είναι τόσο σημαντικές οι υλικές ζημιές, είναι η αγριότητα να βρίσκεις παραβιασμένο τον χώρο σου», γράφει η Μιμή Ντενίση.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μιμή Ντενίση θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους δημοσιογράφους που κάλυψαν το θέμα της διάρρηξης του σπιτιού της στο Θεολόγο, καθώς και τις αστυνομικές αρχές.

«Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους, τα κανάλια και τα site που στάθηκαν για άλλη μια φορά πλάι μου. Δεν είναι τόσο σημαντικές οι υλικές ζημιές, είναι η αγριότητα να βρίσκεις παραβιασμένο τον χώρο σου! Δεν έχω παράπονο από την αστυνομία που ήρθε αμέσως, αλλά… η δύναμη που έχουν για όλο τον Δήμο ασήμαντη!! Οι κλοπές ατέλειωτες. Γι’ αυτό μίλησα στα κανάλια, για όλους μας.

Πώς θα προστατευτεί ο πολίτης; Η αλλαγή στο Πεδίον του Άρεος έγινε από την επιμονή όλων μας και τώρα είναι παράδεισος. Τα ίδια λοιπόν, κι εδώ. Ελπίζω να ηρεμήσουμε και να περάσουμε στιγμές σαν κι αυτή της περσινής φωτό μου. Καλή Ανάσταση κι ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης κι ανησυχίας από γνωστούς κι αγνώστους», έγραψε η Μιμή Ντενίση.