Μιμή Ντενίση: Νέες φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι στον Θεολόγο

Μιμή Ντενίση

Αυτή είναι η πανέμορφη εξοχική κατοικία της γνωστής ηθοποιού.

Ο Θεολόγος είναι το καταφύγιο της ή καλύτερα, ο παράδεισός της, όπως λέει και η ίδια η Μιμή Ντενίση. Το σπίτι στο οποίο η ηθοποιός περνά ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές, είναι μια πανέμορφη εξοχική κατοικία με πισίνα και πολύ πράσινο.

Η Μιμή Ντενίση, αυτό το διάστημα βρίσκεται εκεί και μοιράζεται με τους φίλους της στο Instagram αρκετές από τις ωραίες της στιγμές. Πρόσφατα, ανέβασε ένα βίντεο από την πισίνα, γράφοντας στη λεζάντα: «Πρωτάθλημα κολύμβησης! Κερδίζει το σκυλάκι του ανιψιού μου»!

Ακολούθησε και μια φωτογραφία από τον εντυπωσιακό κήπο της: «Με τον σπουδαίο Αντρέα Κατσιγιάννη. Συνθέτη και δημιουργό της Εστουδιαντίνα που έγραψε την μουσική του έργου μου Σμύρνη μου αγαπημένη. Και τώρα έχει γράψει ακόμα ωραιότερη για την συνέχεια του. Από Σμύρνη… Σαλονίκη. Στον παράδεισο του Θεολόγου, με θεικές μουσικές να αντηχούν μέχρι την θάλασσα!!! Υπάρχει καλύτερος τρόπος δουλειάς;;;!!!»

Στην φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν από μερικές μέρες η Μιμή Ντενίση, είχε γράψει: «Θεολόγος. Ο παράδεισός μου. Μόνο εδώ ησυχάζω απ’ όλα».