«Η Μιμή Ντενίση αποστόμωσε με την επιτυχία της τον Λάκη Λαζόπουλο»

Λαζόπουλος

«Παρότι, έκτοτε, βρήκα δύο φορές τον Λαζόπουλο, ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να του πω γιατί το κάνει αυτό, παρότι τον ξέρω…».

Ο Σωτήρης Πολύζος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού και μίλησε για την “κόντρα” μεταξύ Λάκη Λαζόπουλου και Μιμής Ντενίση.

[dfp_ads id=236982]

Όταν συναντηθήκατε με τον Λάκη Λαζόπουλο, νιώσατε την ανάγκη να τον ρωτήσετε για τη Μιμή Ντενίση;

Παρότι, έκτοτε, βρήκα δύο φορές τον Λαζόπουλο, ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να του πω γιατί το κάνει αυτό, παρότι τον ξέρω, έχω αφιερώσει δύο εξώφυλλα από το περιοδικό μου στον Λαζόπουλο, τον έχω φιλοξενήσει τηλεοπτικά, έχουμε βγει κοινωνικά, έχουμε πάει μετά από παραστάσεις στα μπουζούκια και για φαγητό. Και σε μένα ήταν ακατανόητο, όχι μόνο ως προς εμένα, αλλά κυρίως αυτή η εμμονή που είχε με τη Μιμή. Νομίζω ότι μετά το θρίαμβό της, με την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη», αυτό υποχώρησε, δεν ξαναέκανε κρούση, και ήταν αναμενόμενο, ξέρετε, η επιτυχία είναι αποστομωτική.

Σωτήρης Πολύζος

Η σχέση σας με τη Μιμή Ντενίση σας βοήθησε; Γιατί αυτόματα  είχατε να αντιμετωπίσετε, όχι μόνο εκείνους που ήταν φίλοι της, αλλά κι εκείνους που δεν ήταν.

Αν εννοείται αν μου άνοιξαν πόρτες επαγγελματικές, δεν άνοιξαν. Είχα προτάσεις που δεν ήταν εκείνες που εγώ ήθελα να έχω. Μπορώ να αποδώσω καλά στην ενημέρωση, οπότε η ψυχαγωγία, απ’ όπου μου ήρθαν κάποιες προτάσεις, δεν ήταν στα ενδιαφέροντά μου. Αυτό που μου λέτε συνέβη. Φαντάζομαι ότι από ευγένεια δεν αναφέρατε τον Λαζόπουλο, που ήμουν μια παράπλευρη απώλεια σε έναν πόλεμο που δεν ήταν αμφίδρομος. Τσακωνόταν μόνος του ο Λαζόπουλος με τη Μιμή, χωρίς ποτέ η Μιμή να έχει τροφοδοτήσει αυτό τον πόλεμο. Τις στιγμές που εγώ απαντούσα, δεν διαφωνούσε η Μιμή με το να απαντάω εγώ, απλώς μου έλεγε πάντα, ακόμη και σήμερα, ότι εκείνη δεν θα απαντήσει ποτέ. Δεν μου υποδείκνυε αντίδραση, ούτε μου υπαγόρευε «πες ή μην πεις αυτό», ήταν καθαρά θέμα δικής μου επιλογής. Η Μιμή αντιμετώπιζε με πολλή αξιοπρέπεια και απόλυτη σιωπή όλη αυτή την επίθεση που δεχόταν.