Μίλτος Πασχαλίδης: «Μου έπεσαν μαζεμένες οι απώλειες, δεν μπορώ να τις διαχειριστώ»

Μίλτος Πασχαλίδης

"Για εμάς που είμαστε φίλοι τους είναι άγριο πράγμα" δήλωσε ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έδωσε συνέντευξη στην Real L!fe και στη Κορύνα Μανταγάρη και μίλησε για τις συνεργασίες που έχει κάνει με σπουδαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή.

Στα 27 χρόνια σου στο χώρο, έχεις κάνει σπουδαίες συνεργασίες. Δημήτρης Μητροπάνος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Μάνος Ελευεθρίου, Άλκης Αλκαίος. Σου λείπουν;

Μου έπεσαν μαζεμένες οι απώλειες, δεν μπορώ να τις διαχειριστώ κι έχω σταματήσει να το προσπαθώ κιόλας. Μου λείπουν όλοι τους και μου λείπουν όχι μόνο στη σκηνή όταν τραγουδώ ένα δικό τους τραγούδι. Ο Θάνος μού λείπει μέσα στην εβδομάδα, συνομιλώ μαζί του δυο τρεις φορές κι ο Λαυρέντης το ίδιο. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τις απώλειες, αυτές είναι τρύπες που δεν κλείνουν.

Με τον Δημήτρη Μητροπάνο, επειδή δεν κάναμε παρέα αλλά συνεργαζόμασταν για πολλά χρόνια, μου λείπει όταν μου έρθει να γράψω ένα λαϊκότροπο τραγούδι. Σκέφτομαι τότε να το πω στον Μήτσο. Και μετά σκέφτομαι πως δεν θα το πει ο Μήτσος και παγώνω. Για εμάς που είμαστε φίλοι τους είναι άγριο πράγμα. Το ίδιο συμβαίνει με τον Άλκη Αλκαίο, τον Μάνο Ελευθερίου, τον Μάνο Ξυδούς, ο οποίος με έβαλε και στη δουλειά. Είναι άγριες αυτές οι απώλειες.