Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης – Κέλλυ Δρίτσα: Ο μυστικός γάμος στη Ρώμη

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησία παρουσία ελάχιστων αγαπημένων προσώπων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η αγαπημένη του Κέλλυ Δρίτσα ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 5 Νοεμβρίου. Ο γάμος έγινε στην Ρώμη σε πολύ στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο.

Οι δυο τους επέλεξαν γι΄αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους τον αγαπημένο τους προορισμό, την ιταλική πρωτεύουσα, παρουσία ελαχίστων προσώπων από τον στενό τους κύκλο. Παρόντες στον γάμο του ζευγαριού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα RealLife, ήταν τα αδέρφια του Μιχάλη Βαρβιτσιώτη, Ελένη, Κωνσταντίνος και Θωμάς με την σύζυγό του Ολίνκα. Κουμπάροι έγιναν η Αγγελική Σαράτσγη και ο Γιάννης Ρέτσιος καθώς και δυο φίλοι του γαμπρού από την παιδική του ηλικία.

Απών από το μυστήριο ήταν ο πατέρας του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Ιωάννης λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του, ενώ ούτε οι γονείς της νύφης έδωσαν το παρών στο ευτυχές γεγονός.

Το προηγούμενο βράδυ του γάμου του, το ζευγάρι δεξιώθηκε τους ελάχιστους καλεσμένους του σε ένα palazzo, παραθέτοντας ένα δείπνο με πιάτα από την Ιταλική κουζίνα, με τη χαρά και τις ευχές να πρωταγωνιστούν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η πρόταση γάμου είχε γίνει καιρό πριν αφού η Κέλλυ Δρίτσα εδώ και μήνες κυκλοφορούσε φορώντας το εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι της, ενώ η σχέση του ζευγαριού μετράει ήδη πέντε χρόνια.