Μιλτιάδης Μαρινάκης: «Απλά, μάγκικα, Πειραιώτικα»

Ολυμπιακός

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο γοητευτικός εφοπλιστής στο Instagram.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, νίκησε με 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα και πήρε την πρόκριση για το Europa League. Μια πρόκριση που ήρθε μετά από μια τρομερή υπερπροσπάθεια των ερυθρόλευκων, οι οποίοι είχαν να αντιμετωπίσουν μεγαθήρια στον όμιλό τους, όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Τότεναμ.

Στο καθοριστικό παιχνίδι όμως, με τον Ερυθρό Αστέρα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να πάρει τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι και τον Φλεβάρη.

Το χθεσινό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν τελείως διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα. Και αυτό διότι οι οπαδοί των δύο ομάδων ήταν, ουσιαστικά, μια αγκαλιά, καθώς Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας είναι αδελφοποιημένα σωματεία και οι σχέσεις των οπαδών είναι κάτι παραπάνω από φιλικές, είναι… αδελφικές.

Το παρών στο γήπεδο έδωσε, φυσικά, και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, ο οποίος άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο Λονδίνο και ταξίδεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο παιχνίδι των Πειραιωτών.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Μιλτιάδης Μαρινάκης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων, όπου πανηγύρισε μαζί τους τη μεγάλη πρόκριση. Έβγαλε, μάλιστα, και μια φωτογραφία μαζί με τους παίκτες του Ολυμπιακού, την οποία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση που έκανε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης…

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, όπου εκτός από τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις της οικογένειας, ασχολείται πολύ ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα Νότιγχαμ Φόρεστ, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο πατέρας του. Όσοι γνωρίζουν προσωπικά τον Μιλτιάδη, κάνουν λόγο για έναν σοβαρό και μετρημένο άνθρωπο, ο οποίος έχει πάρει πάρα πολλά από το επιχειρηματικό δαιμόνιο του πατέρα του κι έχει όλες τις προοπτικές για να “χτίσει” το δικό του όνομα στον τομέα των επιχειρήσεων.