Μικαέλα Ιωνά – «Ο Θέμος Αναστασιάδης τη δεύτερη χρονιά ήταν ίσως περισσότερο κουρασμένος»

Θέμος Αναστασιάδης

"Ο Θέμος Αναστασιάδης ποτέ δεν μας άφησε να ανησυχήσουμε για εκείνον".

Το τελευταίο κορίτσι του «Όλα πρώτη φορά», η Μικαέλα Ιωνά, θυμάται πως την επέλεξε ο Θέμος Αναστασιάδης για την εκπομπή και πως ήταν η συνεργασία τους, λίγο πριν έρθει το τέλος.

Η Μικαέλα Ιωνά μιλά στην Epsresso και τον Χάρη Λεμπιδάκη.

Η πρόταση του Θέμου μετά το πρωινό του Mega σε εξέπληξε; Τι σε έκανε να πεις το ναι;

Η αλήθεια είναι πως μου ήρθε πολύ ξαφνικά. Ούτε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό! Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση και χάρηκα πάρα πολύ! Μόλις μιλήσαμε για όλες τις λεπτομέρειες, για το ποιος θα είναι ακριβώς ο ρόλος μου στην εκπομπή και όλα τα σχετικά, είπα κατευθείαν το ναι. Ήταν μια μοναδική εμπειρία και είναι ευλογία που έζησα αυτές τις στιγμές στον ΑΝΤ1.

Υπάρχει μια δυσάρεστη περίοδος, όμως, τότε που ο Θέμος Αναστασιάδης άρχισε να αντιμετωπίζει τα προβλήματα με την υγεία του…

Ο Θέμος ποτέ δεν μας άφησε να ανησυχήσουμε για εκείνον. Ήταν πάντα με χιούμορ και με όρεξη για δουλειά. Τη δεύτερη χρονιά της συνεργασίας μας, το 2016, ήταν ίσως περισσότερο κουρασμένος. Πάντα όμως ήθελε να περάσουν καλά οι καλεσμένοι του και αυτό, φυσικά, έβγαινε προς τα έξω. Γι’ αυτό και είχε τόσα χρόνια αυτή την εκπομπή.

Όταν με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου είπαν ότι ο Θέμος «έφυγε», συγκλονίστηκα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν στην γυναίκα του και στα παιδιά του.. Με τη μια του κόρη έχω πολύ καλές σχέσεις, ήθελα να δω πώς είναι και να τους στηρίξω ψυχολογικά όσο μπορώ. Για εμένα ήταν τρομερός δάσκαλος και νιώθω τυχερή που ήμουν δίπλα του και έμαθα τόσα πολλά αυτά τα δύο χρόνια. Λείπει πολύ σε όλους όσοι τον γνώριζαν και ήξεραν τι άνθρωπος είναι! Εμένα προσωπικά μου λείπει και από την τηλεόραση πολύ!