Μικαέλα Φωτιάδη – Γιάννης Μπορμπόκης: Ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος

Μικαέλα Φωτιάδη

Η κρίση στη σχέση τους οδήγησε στην απόφαση να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς.

Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, χωρίς καμία προοπτική επανασύνδεσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα Realnews. Ο χωρισμός φαίνεται πως ήταν αναπόφευκτος για το ζευγάρι.

Αν και προσπάθησαν να σώσουν τη σχέση τους για χάρη του μικρού τους γιου Χρήστου – Μιχαήλ, τελικά αποδείχτηκε ότι στην περίπτωσή τους το ραγισμένο γυαλί δεν ξανακολλάει. «Τους τελευταίους μήνες οι διαφωνίες ήταν πάρα πολλές και το κλίμα όχι τόσο ευχάριστο», επισημαίνει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα. Κανείς από τους δυο δεν ήθελε το παιδί τους να μεγαλώνει σε αυτή την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και έτσι πήραν από κοινού την δύσκολη απόφαση να γράψουν το τέλος.

Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης, έπειτα από πολλή συζήτηση, συμφώνησαν ότι η αγάπη για τον γιο τους θα τους ενώνει για πάντα και αποφάσισαν να χτίσουν μια άλλη, όχι πλέον συντροφική, αλλά πιο υγιή βάση επικοινωνίας. Συναινετικά και σε ήρεμο κλίμα, πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι διαδικασίες του χωρισμού.