Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία Ντάσιου: Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

Μιχάλης Ζαμπίδης

Πού θα γίνει ο γάμος;

Πριν από έναν χρόνο ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφός του, Μαρία Ντάσιου, υποδέχτηκαν τις δίδυμες κόρες τους. Σε λίγες μέρες, το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει διπλή βάφτιση, αλλά και γάμο. Στις 17 Ιουνίου θα γίνει το μυστήριο της βάφτισης, ενώ το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η αναγγελία του γάμου τους, την οποία δημοσιεύει σήμερα η Espresso, αναφέρει: «Ο Ζαμπίδης Μιχαήλ του Παντελή και9 της Γεωργίας, το γένος Βλαντή, που γεννήθηκε στο Ίλιον Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, και η Ντάσιου Μαρία Καρολίνα του Πέτρου και της Zofia Maria Oluszczak, που γεννήθηκε στην Αργυρούπολη Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Γλυφάδα».

«Στις 17 Ιουνίου θα κάνουμε διπλό μυστήριο, βάπτιση και γάμου στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Παντρεύομαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα, τη Μαρία. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Έχω ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και για τους καλεσμένους αλλά και για την Μαρία. Θα είμαστε περίπου 150 άτομα, θα είμαστε κοντινοί φίλοι. Όποιος έρθει εκεί θα ήθελα να περάσει όμορφα και να είναι εκεί στην πιο κομβική στιγμή της ζωής μας», είχε δηλώσει πριν από μερικό καιρό ο Μιχάλης Ζαμπίδης.