Μιχάλης Ρέππας για Λένα Κιτσοπούλου: «Δεν δέχομαι ότι δεν ξέρουν τι πάνε να δουν»

Μιχάλης Ρέππας

"Η Τέχνη όλα τα επιτρέπει" ομολογεί ο Μιχάλης Ρέππας.

Με αφορμή τον ντόρο που ξέσπασε για τις κατά… Λένας Κιτσοπούλου «Σφήκες», ο Μιχάλης Ρέππας κλήθηκε να τοποθετηθεί στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Μαριάνθη Κουνιά. Μάλιστα, ο δημοφιλής σεναριογράφος και ηθοποιός είναι σαφής σε όσα υπογραμμίζει με αφορμή την παράσταση του Εθνικού θεάτρου.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Ρέππας επισημαίνει πως «τα όρια στην Τέχνη είναι προσωπικά και για αυτόν που φτιάχνει την παράσταση και για αυτόν που βλέπει την παράσταση. Στο θέατρο, αν δεν σου αρέσει κάτι, μην ξαναπάς να το δεις. Δεν δέχομαι ότι σήμερα, με τόση διαφημιστική καμπάνια, δεν ξέρουν κάποιοι τι πάνε να δουν. Και τα χάνουν όταν ακούσουν κάτι ακραίο».

«Όλοι με τον τρόπο μας σεβόμαστε το κοινό και από σεβασμό κάνουμε τη δουλειά μας. Όμως ο κώδικας σεβασμού του καθενός είναι διαφορετικός από αυτόν κάποιου άλλου. Η Τέχνη όλα τα επιτρέπει, δεν υπάρχει κάτι που να απαγορεύεται σε αυτήν. Εγώ την ώρα που δημιουργώ δεν αυτολογοκρίνομαι. Την παράσταση δεν μπορείς να τη μαντρώσεις» προσθέσει, επίσης, ο Μιχάλης Ρέππας στην τοποθέτηση του.