Μιχάλης Οικονόμου: «Η πατρότητα με κάνει καλύτερο άνθρωπο»

Μιχάλης Οικονόμου

'Έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μου" εξομολογείται ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου.

Ο Μιχάλης Οικονόμου θα ενταχθεί στο καστ της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι» και με αυτή την αφορμή έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα και το περιοδικό My Tv. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε στη ζωή και την καθημερινότητα με τον σύντροφο του ο ερχομός του παιδιού τους.

Το θέατρο είναι η μεγάλη σας αγάπη;

Ναι, αλλά ο μεγάλος μου έρωτας είναι ο κινηματογράφος. Μάλιστα, σύντομα θα βγει η ταινία «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Εύας Νάθενα, στην οποία έχω συμμετάσχει. Έχω και έναν μικρό ρόλο αλλά είμαι πολύ περήφανος για αυτόν.

Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σας η πατρότητα;

Έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μου. Νομίζω ότι αλλάζει όλους τους ανθρώπους. Το δύσκολο κομμάτι είναι να είσαι εκεί, παρών. Βλέποντας το παιδί μου να μεγαλώνει, είναι σαν να ξαναζώ τη ζωή μου από την αρχή. Ζω και ξαναθυμάμαι τις αντίστοιχες ηλικίες που περνάει και ο μικρός. Επαναφέρει την παιδικότητα μου, ενώ ταυτόχρονα κάνω και τις επανορθώσεις στον εαυτό μου. Πρόκειται για μια θεραπευτική διαδικασία. Με όλα τα λάθη που μπορεί κανείς να κάνει, το ζητούμενο είναι να είσαι εκεί, να δίνεις αγάπη και να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος. Σίγουρα η πατρότητα με κάνει καλύτερο άνθρωπο.