Μιχάλης Οικονόμου: «Είναι ένα δικό μου κομμάτι, θα το κουβαλάω πάντα»

Μιχάλης Οικονόμου

"Ένα κομμάτι, το οποίο θα φέρω συνέχεια πια ούτως ή άλλως" εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Λίγο πριν πέσει η αυλαία στο αγαπημένο σίριαλ της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια» μίλησε ο Μιχάλης Οικονόμου στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και την δημοσιογράφο Έφη Θεοχωρίδου. Ο ηθοποιός μίλησε για το επερχόμενο φινάλε ενώ εξομολογήθηκε πως ο ήρωας που ερμηνεύει με επιτυχία επί τρία συνεχή χρόνια έχει γίνει πια κομμάτι του.

Είμαστε λίγο πριν από το φινάλε της σειράς τα «Καλύτερα μας χρόνια»…

Έχουμε πάρει στα χέρια μας τα τελευταία επεισόδια για να κλείσει η σεζόν και να ολοκληρωθεί η πορεία αυτής της σειράς. Νιώθω απίστευτα ευγνώμων που ήμουν κομμάτι αυτής της δουλειάς, αυτού του συναρπαστικού πρότζεκτ που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και εκτιμήθηκε και καλλιτεχνικά. Έχουμε δεθεί με αυτό το team και είμαστε όντως μια οικογένεια, νιώθω ότι θα πάθουμε μια μίνι κατάθλιψη όταν τελειώσει, αλλά αυτό που μένει είναι κάτι πολύ γλυκό και κάτι που όχι μόνο δικαίωσε αλλά και υπερέβη κάθε προσδοκία μας. ήταν ένα ταξίδι στην ιστορία της Ελλάδας, στις σχέσεις των ανθρώπων εκείνης της εποχής, τις τάσεις της μόδας, της μουσικής, του ντυσίματος, του στυλ και της πολιτικής, που αποτυπώθηκαν με ένα μαγικό τρόπο για μένα.

Σύντομα θα αποχαιρετήσετε τον Δημήτρη και θα τον βάλετε στη μνήμη και την καρδιά σας, όπου και θα παραμείνει πια.

Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό γιατί ο Δημήτρης είναι κάτι που γεννήθηκε από το μηδέν. Είναι ένα δικό μου κομμάτι, το οποίο θα φέρω συνέχεια πια ούτως ή άλλως. Εγώ έχω ήδη αρχίσει να συγκινούμαι για αυτό το φινάλε, δεν ξέρω πως θα νιώσω, αλλά δεν σκοπεύω να χαθώ με τα πρόσωπα με τα οποία ήρθαμε κοντά όλα αυτά τα χρόνια. Η ομορφιά αυτής της δουλειάς είναι ότι θα μείνει. Ελπίζω να μείνει στο ERTFLIX για χρόνια και να επιστρέφουμε σε αυτήν για να τη βλέπουμε ξανά με μια γλυκιά συγκίνηση. Προσωπικά, είναι κάτι που θα το κουβαλάω πάντα, γιατί μέσα από τη σειρά αυτή επανασυνδέθηκα με την τηλεόραση, στην οποία είχα χρόνια να δουλέψω. Και προσωπικά με εξέλιξε αλλά και ως ηθοποιό μέσα από όσα καλείται να κάνει ένας ηθοποιός στο γύρισμα.