Μιχάλης Μητρούσης: «Ο Άρης Σερβετάλης το είχε σαν ανάγκη ζωής να αφιερώσει τη ζωή του στο Θεό»

Μιχάλης Μητρούσης

«Ο Άρης Σερβετάλης είναι εξαιρετικό παιδί και ηθοποιός, δεν είμαστε φίλοι, το λέω τελείως αντικειμενικά», λέει ο Μιχάλης Μητρούσης.

Στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Μητρούσης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για την πίστη του στον Θεό, αλλά και για τον Άρη Σερβετάλη.

Ποια είναι η σχέση σας με την πίστη στον Θεό και πώς είδατε τη μεταστροφή του Άρη Σερβετάλη ύστερα από την ταινία που ήταν αφιερωμένη στον Άγιο Νεκτάριο;

Πιστεύω στον Θεό, αλλά δεν περίμενα μέσα από μια ταινία να γίνω πιο πιστός. Η πίστη υπάρχει σε άλλα πράγματα στη ζωή μας και με έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή μου, ελπίζω, και δεν φοβάμαι. Ο Άρης είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός και έχει μια πίστη ίσως πολύ μεγαλύτερη από όλους. Πιστεύω, το είχε σαν ανάγκη ζωής να αφιερώσει τη ζωή του στο Θεό. Είναι εξαιρετικό παιδί και ηθοποιός, δεν είμαστε φίλοι, το λέω τελείως αντικειμενικά.

Από τις πολλές συνεργασίες που έχετε κάνει, ποιους συναδέλφους σας ξεχωρίζετε;

Τον Κώστα Βουτσά, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Σταύρο Ξενίδη, τον Μίμη Φωτόπουλο, τον Νίκο Κούρκουλο και φυσικά την Αλίκη Βουγιουκλάκη.