«Μετά το Survivor μου είχε συμβεί κάτι ακραίο…»

Survivor

«Με είχε πιάσει κρίση πανικού, δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω»

Είναι από την Ουκρανία και τη Ρωσία, μεγάλωσε στην Κύπρο και έπεσε σε αρένες στον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος για την Ντάρια Τουρόβνικ, η οποία μίλησε στο DownTown και στην Ελένη Κοντογιάννη για τις σχέσεις που κρατά με τους παίκτες μετά το Survivor αλλά και την αντιμετώπιση του κόσμου.

«Όταν δήλωσα συμμετοχή και για όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι, δεν σκέφτηκα να μην κάνω κάτι επειδή θα με δείξει η τηλεόραση. Δεν μπορώ να προσποιούμαι. Είναι φυσιολογικό όταν είσαι σε αυτές τις συνθήκες και πεινάς, όταν ζεις με αγνώστους και δεν μιλάς με την οικογένεια σου για αρκετό καιρό, να είσαι επιθετικός και οξύθυμος. Παρ’ όλα αυτά έμεινα τέσσερις περίπου μήνες στο παιχνίδι και όλα αυτά δεν με εμπόδισαν να κάνω φίλους που έχω κρατήσει και μετά το Survivor. Με την Εύη, τον Πάνο, τον Ηλία, τον Νικόλα, ας πούμε, μιλάμε καθημερινά. Μας έχει επηρεάσει όλους πολύ το παιχνίδι στην καθημερινότητα μας. Προσπαθούμε όλοι να ξαναβρούμε τα πατήματα μας. Υπήρξε μια απότωμη αναγνωρισιμότητα, που είναι μεν πολύ ωραία, αλλά είναι και παράξενη. Είναι πολύ περίεργο – όχι ότι δεν είναι ευχάριστο – να πηγαίνεις στο Supermarket και να σε φωνάζουν άγνωστοι για να σε χαιρετήσουν.

«Μια φορά μου είχε συμβεί κάτι ακραίο. Είχαν έρθει να με χαιρετήσουν κάποια παιδιά και να ζητήσουν αυτόγραφο και με είχε πιάσει κρίση πανικού, δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Μάλλον είχα άγχος, γιατί όλο αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Αυτά που ακούω από τους ανθρώπους που έβλεπαν το παιχνίδι είναι μόνο ωραία. Και εγώ κάθε φορά συγκινούμαι. Δεν ήμουν μαθημένη σε κάτι τέτοιο και είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Είναι πολύ ωραίο να περνάνε και να σου λένε «μπράβο για το ήθος σου». τώρα το έχω συνηθίσει και έχει πλακα. Την άλλη φορά ήμουν σταματημένη στο φανάρι και ήρθαν τέσσερα κορίτσια για να βγούμε selfie. Άναψε το πράσινο, προκαλέσαμε μποτιλιάρισμα, αλλά είναι ωραίο όλο αυτό», αναφέρει στη συνέντευξη της η Ντάρια.