«Μετά το ραντεβού με τον Λάτσιο δεν ξαναμίλησα με τον ΑΝΤ1! Όταν έφυγα από το κανάλι…»

ΑΝΤ1

«Έκτοτε με πήραν από διάφορες εκπομπές…».

Η Σάσα Σταμάτη έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στο People και τη Σόνια Καζόνι, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχώρησή της από το Πρωινό του ΑΝΤ1, για τις προτάσεις που απέρριψε στη συνέχεια, αλλά και για το Ooh la la.

Ισχύει ότι συζήτησες για Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1;

Όχι. Δεν ξαναμίλησα με τον ΑΝΤ1 μετά το ραντεβού με τον Λάτσιο. Έκτοτε με πήραν από διάφορες εκπομπές για να πλαισιώσω πάνελ, αλλά εφόσον είχα αποφασίσει να μην είμαι στη Φαίη δεν είχε νόημα να πάω κάπου απέναντι. Από το Σεπτέμβριο ξεκίνησε μια κουβέντα με τον ΣΚΑΙ, να κάνουμε κάτι καθημερινό, μεσημέρι, με μια ομάδα. Μετά πάγωσε αυτή η κουβέντα γιατί κι εγώ δεν είπα “ναι”, δεν ένιωθα σίγουρη. Ώσπου ένα βράδυ με πήρε τηλέφωνο η Εύη Κουτσαυτάκη και μου είπε πως σκέφτονται να κάνουν εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Με ρώτησε αν με ενδιαφέρει. Σχεδόν αμέσως είπα «πάμε».

Είχες στεναχωρηθεί που είχες μείνει εκτός τηλεόρασης;

Όχι, γιατί ήταν επιλογή μου και ήξερα ότι, όταν παίρνεις ένα ρίσκο, πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες. Όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 και είπα στον Λάτσιο πως αν δεν κάνω κάτι άλλο θα σταματήσω, δεν είχα καμία πρόταση. Όχι πως ήμουν απεγνωσμένη να βρίσκομαι στην τηλεόραση. Επειδή ήμουν σε μια πολύ επιτυχημένη εκπομπή για επτά χρόνια, ήθελα να προσέξω πολύ το επόμενο βήμα. Δεν ήθελα να φάω τα μούτρα μου, που θα μπορούσα να τα φάω κιόλας. Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα.

Ο Γιώργος Λιάγκας σου είχε προτείνει όντως να είσαι στο Late Night Show, όπως γράφτηκε;

Όχι. Ο Γιώργος δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε να πάρει κάποιο συνεργάτη της Φαίης. Δεν έγινε κάποια πρόταση.

Και τελικά αρχίζει το Ooh la la!

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Εν θα ξεχάσω ποτέ ότι λίγο πριν το πρώτο δοκιμαστικό βλέπω στο πλατό τον Γιάννη Αλαφούζο και την Εύη Κουτσαυτάκη και εκεί μου κόπηκαν τα πόδια. Σκέφτηκα «τώρα τι κάνω;». Ήταν το ένα και μοναδικό δοκιμαστικό. Μετά βγήκα στον αέρα.

Σάσα Σταμάτη

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!