Μελίνα Λεφαντζή: «Ξέρω καλύτερα τον εαυτό μου, τα όρια μου, τις δυνατότητες μου»

Μελίνα Λεφαντζή

"Είναι φοβερό που και οι τρεις σειρές που έχω κάνει στην τηλεόραση είναι εποχή" δηλώνει η Μελίνα Λεφαντζή.

Την Μελίνα Λεφαντζή θα δούμε στη νέα σειρά του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας» ύστερα από τη συμμετοχή στο φετινό σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει». Με αυτή την αφορμή η νεαρή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα όπου και ερμήνευσε την αδυναμία που… της έχουν οι σειρές εποχής.

Πέρυσι πήρες μέρος στη δραματική σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει». Τι έχεις κερδίσει από αυτή τη συνεργασία;

Χρωστάω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα Φιλιώτου και στην Ηρώ Γάλλου, που μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ στη σειρά. Αν ξέρω καλύτερα τον εαυτό μου, τα όρια μου και τις δυνατότητες μου, το κατάφερα μέσω αυτής της δουλειάς. Αυτή η συνεργασία με βοήθησε να πάω παραπέρα και να γίνω καλύτερη ως άνθρωπος και ως ηθοποιός.

Το «Προξενιό της Ιουλίας» είναι η τρίτη σειρά εποχής που θα απολαύσουμε μετά τις «Άγριες Μέλισσες» και το «Αυτή η νύχτα μένει». Ήταν επιλογή σου ή έτυχε;

Απλώς συνέβη. Είναι φοβερό που και οι τρεις σειρές που έχω κάνει στην τηλεόραση είναι εποχής. Θα χαρώ κάποια στιγμή να συμμετέχω και σε κάτι πιο σύγχρονο. Όμως αισθάνομαι τυχερή με τη μέχρι τώρα πορεία μου και τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν να εξελιχθώ ως ηθοποιός. Κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται νομίζω ότι σε πάει παρακάτω. Από εκεί και πέρα είναι θέμα τύχης, συγκυριών, επιμονής και προσωπικής προσπάθειας.

Τι πιστεύεις ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές στο «Το προξενιό της Ιουλίας»;

Θα πω αυτό που έχει κερδίσει και εμένα. Εκτός από τις πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες που ξετυλίγονται, το πιο συναρπαστικό είναι ότι το τέλος κάθε επεισοδίου σε αφήνει σε φοβερή αγωνία και ανυπομονησία. Θέλεις να μάθεις τι θα γίνει στη συνέχεια. Όταν έρχονται τα νέα σενάρια στα χέρια μου, τα διαβάζω αμέσως γιατί πραγματικά θέλω να δω τι θα γίνει.