Μελίνα Λεφαντζή: «Δεν έχει κλείσει ο κύκλος, μπορεί να ξανανοίξει»

Μελίνα Λεφαντζή

"Αν δεν μπορέσω να βιοποριστώ μέσω του επαγγέλματος μου, δεν θα με πειράξει καθόλου να επιστρέψω στον τομέα που ήμουν" τονίζει, μεταξύ άλλων, η Μελίνα Λεφαντζή.

Η Μελίνα Λεφαντζή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα με αφορμή τη συμμετοχή στη νέα σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha. Μεταξύ άλλων, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής αλλά και τις σπουδές σαν νηπιαγωγός.

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τον χώρο της υποκριτικής τέχνης;

Το αποφάσισα σε μικρή ηλικία. Από τα σχολικά μου χρόνια με φανταζόμουν να βρίσκομαι στη σκηνή, να τραγουδάω, να χορεύω και να υποδύομαι διαφορετικούς ρόλους. Αγαπούσα πάντα αυτές τις τρεις υπέροχες τέχνες, που μπορούν να συνδυαστούν πάνω στη σκηνή. Γι’ αυτό ασχολήθηκα με τον χώρο της τέχνης ενώ παράλληλα σπούδαζα στο πανεπιστήμιο.

Τι σπούδασες;

Σπούδασα νηπιαγωγός. Έχω τελειώσει το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία και εξασκούσα το επάγγελμα για δέκα χρόνια. Ο κύκλος δεν έχει κλείσει. Μπορεί να ξανανοίξει. Αν δεν μπορέσω να βιοποριστώ μέσω του επαγγέλματος μου, δεν θα με πειράξει καθόλου να επιστρέψω στον τομέα που ήμουν.

Πως ονειρεύεσαι τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια;

Αν σκεφτώ τον εαυτό μου σε πέντε χρόνια, θα ήθελα να βρίσκομαι σε μια καλή τηλεοπτική δουλειά και να συμμετέχω παράλληλα στο θέατρο. Η επιτυχία στον χώρο θα ήταν ένα σημαντικό κομμάτι για μένα. Πάνω απ’ όλα, θέλω να είμαι ευτυχισμένος