Μελέτης Ηλίας: «Νιώθω ως πισωγύρισμα ένα ριμέικ στο Σόι Σου»

Μελέτης Ηλίας

Ο Μελέτης Ηλίας εξηγεί γιατί είναι "μισός μισός" σε μια ενδεχόμενη επιστροφή της σειράς.

Με αφορμή τη δραματική σειρά «Προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha, o Μελέτης Ηλίας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός πρωταγωνιστής μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Το σόι σου» και τις φήμες περί επιστροφής της.

Μέχρι σήμερα το «Σόι σου» σαρώνει σε τηλεθέαση…

Ναι, πράγματι. Υπάρχουν καινούργιοι θεατές που νομίζουν ότι κάνουμε νέα επεισόδια, παρότι η σειρά έχει σταματήσει από το καλοκαίρι του 2019.

Θα ξαναγίνει το «Σόι σου», γιατί κάτι τέτοιο ακούστηκε πρόσφατα;

Ακούγεται κάθε χρόνο, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεται έναν πολύ καλό προγραμματισμό. Και αυτό γιατί πρέπει να συγκεντρωθεί όλο το cast, που αυτή τη στιγμή, είναι όλοι σε διαφορετικές δουλειές. Για να τους συγκεντρώσεις λοιπόν όλους για μια σεζόν, χρειάζεται να ξεκινήσεις τουλάχιστον ενάμιση χρόνο πριν.

Εσείς θα ήσασταν θετικός σε ένα remake;

Κοίταξε να δεις, ένα κομμάτι του εαυτού μου το θέλει, γιατί λειτουργώ πολύ με τη συνθήκη ότι ήταν μια πολύ αγαπησιάρικη δουλειά. Ήμασταν σχεδόν μια οικογένεια με όλους τους συντελεστές. Αν το δω ως επαγγελματίας όμως, το νιώθω ως πισωγύρισμα. Οπότε είμαι μισός μισός.