Η μεγάλη μάχη του Χρήστου Σιμαρδάνη

Χρήστος Σιμαρδάνης

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο δημοφιλής ηθοποιός.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πιο δύσκολα για τον Χρήστο Σιμαρδάνη. Κι αυτό διότι ο αγαπημένος ηθοποιός, που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση με το ρόλο του μπάτλερ στην σειρά του MEGA «Η νταντά», σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες έναν γολγοθά και δίνει τη δική του μάχη να σταθεί όρθιος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, ο 60χρονος ηθοποιός, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, απέναντι στο οποίο στέκεται με περίσσια αξιοπρέπεια και μεγάλο θάρρος.

[dfp_ads id=236982]

Όπως μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του καλλιτέχνη, κάποιες οργανικές ενοχλήσεις που είχε τον οδήγησαν στον γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Η συνέχεια βρήκε τον ηθοποιό να νοσηλεύεται σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας.

«Έμεινε μέσα για περίπου 15 μέρες και πλέον βρίσκεται σπίτι του ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές που του έδωσαν οι γιατροί του» και συνέχισε η πηγή στην εφημερίδα: «Ο Χρήστος είναι αγωνιστής και δεν χάνει το χαμόγελό του. Αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την υγεία τους, με θάρρος και πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά».