«Με βλέπω στις Άγριες Μέλισσες και λέω… ρε, πως μπαντάλεψες έτσι»

Άγριες Μέλισσες

Δήλωση με χιούμορ από ηθοποιό στις Άγριες Μέλισσες για τον ρόλο της!

Μια συνέντευξη γεμάτη… «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 στη Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου. Ο λόγος για την τηλεοπτική Παγώνα, Δανάη Λουκάκη.

Με πολλές απώλειες έκλεισε και ο δεύτερος κύκλος των «Μελισσών». Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο;

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα υπάρξει και τρίτη σεζόν. Ο τρίτος κύκλος στις «Άγριες Μέλισσες» μάς μεταφέρει στην Ελλάδα της δικτατορίας. Κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από το χωριό και θα έχουμε άλλες εισόδους. Ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος έκανε την είσοδο του λίγο πριν κλείσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς, θα καθίσει αρκετά στον τρίτο κύκλο, καθώς ο ρόλος του θα είναι πολύ σημαντικός. Συνολικά θα υπάρχει μια προστασία. Οι άρχοντες του χωριού θα κρατήσουν μια ισορροπία με τη χούντα. Η τηλεοπτική Παγώνα σίγουρα θα αντιμετωπίσει επιπλέον θέματα με τα παιδιά, παρόλο που η ιστορία με τη Σοφούλα είχε αίσιο τέλος.

Να, λοιπόν, που παραμένεις μια 45αρα στη σειρά και πλέον φαντάζομαι ότι έχεις ξεπεράσει το σοκ της πρώτης εικόνας σου στη μικρή οθόνη, ως μιας μητέρας με τόσα παιδιά…

Παραμένω 45 χρονών και τώρα θα είμαι έξι μήνες μεγαλύτερη, μάλιστα. Την πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου στο «γυαλί», νόμιζα ότι έβλεπα μια θεία, αν και οι 45αρες σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με την τότε εποχή. Από την άλλη, πλέον, αισθάνομαι μια χαρά, δεν ταυτίζομαι και απλώς το βλέπω σαν ρόλο. Την πρώτη χρονιά είχα πάθει το σοκ, γιατί η κόρη μου είναι συνομήλικη με μένα στην πραγματικότητα. Αυτό είναι κάτι ωραίο, είναι η μαγεία της υποκριτικής και είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ευγνώμων γι’ αυτό.

Αυτός ο ρόλος νομίζω ότι θα σε ακολουθεί τελικά.

Εύχομαι, ωστόσο, να μη με ακολουθεί με ρόλους 45αρας, αλλά με ρόλους της ηλικίας μου, γιατί τώρα έχω ανέβει πολύ ηλικιακά. Με βλέπω στη σειρά και λέω «ρε Δανάη, πως μπαντάλεψες έτσι».

Δανάη Λουκάκη

Η Παγώνα είναι μια μητέρα πονεμένη, με μια διαδρομή γεμάτη σκαμπανεβάσματα.

Έχει ενδιαφέρον το πως ξεκίνησε ο ρόλος και που καταλήγει αυτή τη στιγμή. Έχει μια τρομερή εξέλιξη.  Στην αρχή δεν ήμουν και ο πιο συμπαθής χαρακτήρας, αλλά στην πορεία τα πράγματα ανατράπηκαν. Με εκπλήσσει σεναριακά το πως ήρθε όλο αυτό τούμπα. Όλη η σειρά είναι η ανατροπή της ανατροπής. Αυτή η εξέλιξη που με τον Πλαϊνη ξαφνικά γινόμαστε γονείς μιας κοπέλας η οποία είναι σχεδόν ενήλικη και επωμιζόμαστε ένα τέτοιο βάρος υποκριτικά, καθώς «θίχτηκε» ένα τόσο ευαίσθητο κομμάτι, είναι φοβερό. Συνέπεσε όλο αυτό του Βόσκαρη με το ελληνικό #MeToo και, μέσα στην όλη μαυρίλα, είναι πολύ μεγάλη ευτυχία που καταφέραμε, έμμεσα, να είμαστε μέρος αυτής της εκστρατείας. Θεωρώ ότι το αποδώσαμε με όσο μεγαλύτερη αξιοπρέπεια γινόταν.