«Με τον Βασίλη Καρρά και τον Ζαφείρη Μελά παραγγέλναμε σωρηδόν τα σουβλάκια»

Δημήτρης Σταρόβας

«Ε, από εκεί και πέρα με πήρε η κατηφόρα. Και τα κράτησα τα κιλά, δεν τα έδιωξα».

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος γι’ ακόμα μία φορά αυτοσαρκάστηκε κι έκανε πλάκα για τα κιλά του.

Το χιούμορ σας είναι το δυνατό σας «όπλο» για τις γυναίκες;

Όχι, το σώμα μου είναι! (γελάμε). Μη γελάς. Όσο ήμουν νέος, πιτσιρικάς σου λέω τώρα και αδύνατος, δεν μου έδιναν σημασία οι γκόμενες. Όσο μεγάλωσα και άλλαξα λίγο -δεν γελάς τώρα, ε;- είδα ότι είχα μία μεγαλύτερη πέραση. Φίλε, οι γυναίκες είναι άλλα πλάσματα. Σκέφτονται διαφορετικά από εμάς τους άντρες. Είναι πιο λογικές, πιο τετράγωνες, σίγουρα συναισθηματικές, αλλά είναι άλλη κατηγορία από τους άντρες. Εμείς μένουμε πάντα παιδιά. Κι εγώ παιδί είμαι και θα παραμείνω έτσι.

Τι άλλαξε από τα 30 και μετά που ήσασταν 76 κιλά;

Κοίτα, εγώ ήμουν νεόχοντρος, όπως λέω. Δηλαδή έτρωγα ένα ταψί ολόκληρο, αλλά ως πιτσιρικάς πάντα το «έκαιγα» επειδή ασχολούμουν με μηχανές. Μετά βρέθηκα σε στούντιο ηχογράφησης, μόνιμα καρφωμένος σε μία καρέκλα. Θυμάμαι με τον Βασίλη Καρρά και τον Ζαφείρη Μελά παραγγέλναμε σωρηδόν τα σουβλάκια και τα junk foods. Ε, από εκεί και πέρα με πήρε η κατηφόρα. Και τα κράτησα τα κιλά, δεν τα έδιωξα.

Επομένως, σιχαίνεστε τη λέξη δίαιτα;

Τι μου φταίει η λέξη; Με τη διαδικασία της δεν τα πάω καλά. Ελάχιστες φορές έχω κάνει δίαιτα. Και τώρα να, εδώ, προσπαθώ να κρατηθώ, αλλά πιο πολύ για την κόρη μου το κάνω. Για να έχει γερό και υγιή, όσο γίνεται, τον πατέρα της. Θέλω να προσέξω πια, να μην ξεφύγω, να μαζευτώ, για να είμαι κοντά στο παιδί μου. Όσο περνούν τα χρόνια, χρειάζεται άλλη προσοχή.

Δημήτρης Σταρόβας

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!