«Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο βρεθήκαμε πριν δυόμισι χρόνια! Αλλά πάλι χαθήκαμε…»

Ανδρέας Μικρούτσικος

«Εγώ πάντως θα επανέλθω, θα τον ψάξω και πάλι, γιατί τον αγαπάω».

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο μίλησε μεταξύ άλλων η Τένια Μακρή, σε συνέντευξη που έδωσε στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά.

Τηλεοπτικά ξεκίνησες με τον «Πρωινό καφέ» της Ρούλας Κορομηλά, αλλά το μεγάλο… σουξέ έγινε δίπλα στον Ανδρέα Μικρούτσικο, στο «Επιτέλους μαζί»…

Ο Ανδρέας ήταν ένα μεγάλο τηλεοπτικό σχολείο και για εμένα είναι μοναδικός. Θα μπορούσε να κάνει ακόμα πιο πολλά και επιτυχημένα πράγματα, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και στη μουσική και στο τραγούδι. Στη συνεργασία μας με σεβάστηκε και δεν είχε ποτέ αντίρρηση σε αυτά που άκουγε από μένα. Είχαμε καταπληκτική χημεία και δεθήκαμε συναισθηματικά. Τον πρόσεχα και με πρόσεχε πάρα πολύ. Μου συμπαραστάθηκε αρκετά στον θάνατο του άντρα μου κι εγώ στις δυσκολίες που είχε με τον γιο του. Γενικά δημιουργήθηκε μια οικογενειακή σχέση μεταξύ μας.

Εχεις επικοινωνία μαζί του;

Πριν από δυόμισι χρόνια, που είχε κάνει ένα τηλεοπτικό comeback στην τηλεόραση της Κύπρου, βρέθηκα στο κοινό και του έκανα έκπληξη. Το χάρηκε πολύ, αλλά πάλι χαθήκαμε. Εγώ πάντως θα επανέλθω, θα τον ψάξω και πάλι, γιατί τον αγαπάω.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!