«Με την Έλντα Πανοπούλου τσακίζαμε στα κρυφά τα πατατάκια και η Ρένα Βλαχοπούλου μας πείραζε»

Έλντα Πανοπούλου

"Η Ρένα Βλαχοπούλου έκανε πάντα διατροφή, πρόσεχε πολύ το σώμα της".

Στη συνεργασία με την αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου και την Έλντα Πανοπούλου αναφέρθηκε ο ηθοποιός Θωμάς Παλιούρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time και την δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε πως υπήρξε περίοδος που… ξέχασε το όνομα του λόγω της επιτυχίας!

Έχεις συνεργαστεί με σπουδαίους ηθοποιούς στο θέατρο, μεταξύ των οποίων και η Ρένα Βλαχοπούλου. Τι θυμάσαι από εκείνη;

Τη γενναιοδωρία της στη σκηνή και το χιούμορ της στα παρασκήνια. Ήταν σπουδαία ηθοποιός. «Ρουφούσα» κάθε κίνηση της. Κι εκείνη με απίστευτη γενναιοδωρία ψυχής έστρωνε το έδαφος για να βγω εγώ, ο νέος, στη σκηνή. Ήταν από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς από νεαρή ηλικία και το θεωρώ ευλογία που έπαιξα μαζί της. Θυμάμαι εγώ και η Έλντα Πανοπούλου ήμασταν λιχούδηδες και στα διαλείμματα «τσακίζαμε» πατατάκια. Κι εκείνη μας πείραζε με χιούμορ που τρώγαμε στα κρυφά γιατί έκανε πάντα διατροφή. Πρόσεχε πολύ το σώμα της.

Πότε πιστεύεις ότι ήρθε για εσένα η μεγάλη δημοσιότητα μέσα από την τηλεόραση και πλέον σε αναγνώριζε ο κόσμος όπου κι αν πήγαινες;

Η μεγάλη δημοσιότητα ήρθε όταν έπαιξα στην τηλεοπτική σειρά του MEGA – τις περισσότερες και μεγαλύτερες τηλεοπτικές μου επιτυχίες σε αυτό το σημαντικό κανάλι τις έχω κάνει – «Μπελάδες για δυο» με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Νινιό και την Αλεξάνδρα Παυλίδη. Θυμάμαι τότε στις ταινίες και στα σίριαλ που έπαιζα ότι φορούσα πάντα γυαλιά.

Θωμάς Παλιούρας

Έτσι όταν με βλέπανε στον δρόμο, μου έλεγαν: «Που είναι τα γυαλιά σας;» γιατί έτσι είχα συνηθίσει να με βλέπουν. Επίσης, τότε είχα ξεχάσει για ένα μεγάλο διάστημα το όνομα μου γιατί με φώναζαν με το όνομα του ρόλου μου, «Βασίλη». Φώναζα «Βασίλη» στο δρόμο και γύρναγα.