«Με τη γυναίκα μου είμαστε σε διάσταση από το 1998, αλλά δεν έχουμε πάρει διαζύγιο»

Θέμης Αδαμαντίδης

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται...

Ο Θέμης Αδαμαντίδης προφυλάσσει την αλήθεια του και δεν απαντά ποτέ σε κανένα «χτύπημα» που δέχεται. Σε συνέντευξη που δίνει στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου, ο τραγουδιστής εξομολογείται…

Έχετε κάνει έναν γάμο, σωστά; Ναι, το 1986. Με τη γυναίκα μου είμαστε σε διάσταση από το 1998, αλλά δεν έχουμε πάρει διαζύγιο.

Παιδιά; Είμαι πολύτεκνος!Έχω τέσσερα παιδιά και τα τέσσερα αγόρια!

Θέμης Αδαμαντίδης

Δεν έγιναν γνωστές όμως οι σχέσεις σας, μόνο ο δεσμός με τη Νένα Χρονοπούλου. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό το κομμάτι της ζωής σας τόσα χρόνια μετά; Δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι. Ο καθένας έχει τη ζωή του. Θυμάμαι τις καλές στιγμές. Όχι τις ωραίες, τις καλές.

[dfp_ads id=236982]

Έχουν ακουστεί πάρα πολλά για την ιδιωτική σας ζωή, κυρίως άσχημα. ‘Οτι αντιμετωπίζετε προβλήματα εθισμού κ.λπ. Σας στεναχωρεί αυτό; Σας πληγώνει όταν τα διαβάζετε ή τα ακούτε; Δεν με στεναχωρούν, ούτε με πληγώνουν. Δεν ασχολούμαι καθόλου. Δεν ασχολήθηκα ποτέ! Αν είχα ακολουθήσει άλλη τακτική, όπως άλλοι συνάδελφοι, θα είχα πιθανόν περισσότερα λεφτά από το τραγούδι. Ξέρετε, μηνύσεις για δυσφήμηση, ψευδή δημοσιεύματα, αποζημιώσεις…

Να τολμήσω να ρωτήσω αν ισχύει κάτι από όλα αυτά; Αντιμετωπίσατε ποτέ τέτοιο πρόβλημα; Το τι κάνει ο καθένας είναι δικαίωμά του, αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλον.