Με ποιον πασίγνωστο ηθοποιό είχε κάνει δοκιμαστικό η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για το “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”;

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

«Και στην “Ωρα την καλή” ήταν να παίξω τον ρόλο που τελικά πήρε η Ζέτα Δούκα».

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία αποκάλυψε πως είχε κάνει δοκιμαστικό για το “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς” με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Παρόλο που έχεις κάνει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, δεν είσαι από τις ηθοποιούς που είναι κάθε χρόνο στην τηλεόραση. Γιατί;

Διότι οι μεγάλες επιτυχίες με εγκλώβιζαν σε μία εικόνα και δεν με βοηθούσαν να παίξω ρόλους που ήθελα να κάνω στο θέατρο. Η τηλεόραση στην Ελλάδα δεν είναι σε τέτοιο επίπεδο που να πεις «θα κάνω καριέρα εκεί». Ειδικά στα χρόνια της κρίσης αυτό που με τάισε και συναισθηματικά και ψυχολογικά και οικονομικά ήταν το θέατρο. Η τηλεόραση δεν μου έδωσε ποτέ τη σιγουριά της επανάπαυσης. Δεν ήταν ποτέ ο βασικός μου στόχος, δεν μου αρέσει και τόσο η τηλεόραση και νομίζω ότι είμαι καλύτερη στο θέατρο.

Εχει τύχει να απορρίψεις έναν ρόλο σε σίριαλ που έκανε μεγάλη επιτυχία;

Εχει τύχει και να απορρίψω και να με απορρίψουν. Είχα κάνει δοκιμαστικό για το «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς» με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Τελικά ήταν ιδανικοί γι’ αυτό ο Θοδωρής Αθερίδης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Και στην «Ωρα την καλή» ήταν να παίξω τον ρόλο που τελικά πήρε η Ζέτα Δούκα. Δεν έγινε… Στην «Εθνική Ελλάδος», απ’ όσο γνωρίζω, συζητούσαν με άλλη ηθοποιό πριν καταλήξουν σε εμένα. Αυτά συμβαίνουν πολύ συχνά στις δουλειές μας.