“Μαύρα” Χριστούγεννα για την Άντζελα Ζήλεια – Ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά

Άντζελα Ζήλεια

Το πρόβλημα υγείας που καθήλωσε στο κρεβάτι του πόνου τη σπουδαία ηθοποιό και τραγουδίστρια.

Δύσκολα τα φετινά Χριστούγεννα για την Άντζελα Ζήλεια. Η σπουδαία τραγουδίστρια και ηθοποιός ανεβαίνει εδώ και περίπου δύο χρόνια τον δικό της Γολγοθά, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso και ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, πάσχει από φυματίωση! Η ασθένεια που υποτίθεται έχει εξαλειφτεί, της προκάλεσε τεράστιο πρόβλημα στο λαιμό, με αποτέλεσμα να ζει ένα δράμα δίχως τέλος στο κρεβάτι του πόνου.

«Αυτούς τους πόνους και τα μαρτύρια που πέρασα για δύο χρόνια να μην τα ζήσει άλλος άνθρωπος παιδί μου. Την φυματίωση την αντιλήφθηκε εντελώς τυχαία ένα γείτονάς μου, που είναι γιατρός δερματολόγος. Με έβλεπε με κάτι γάζες στον λαιμό και μου λέει: “Άντζελα τι έχεις εκεί, για να δω”. Βγάζω τις γάζες και τι να δει ο άνθρωπος; Μου λέει: “Είναι φυματίωση”. Πήγα στο δημόσιο νοσοκομείο που μου υπέδειξε, έκανα ειδικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι όντως είχα φυματίωση. Και εκεί μου είπαν οι γιατροί ότι η φυματίωση μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός μας.

Δυο ολόκληρα χρόνια τα πέρασα στο κρεβάτι. Κοιμόμουν και ξυπνούσα από τους πόνους… Δεν το ξεπέρασα γιατί το έχω μπροστά μου κάθε μέρα. Δηλαδή δεν βλέπω καλά, ενώ για την κουφαμάρα βάζω ακουστικό», είπε μεταξύ άλλων η Άντζελα Ζήλεια.