Ματθίλδη Μαγγίρα: «Όλοι έχουμε έναν πόλεμο μέσα μας, παγκόσμιος ήταν ο δικός μου»

Ματθίλδη Μαγγίρα

"Όλοι έχουμε νοσήσει και για να διορθωθεί αυτό οφείλει ο καθένας να γίνει καλά μέσα του" δηλώνει, μεταξύ άλλων, η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Η δημοφιλής περφόρμερ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κομμάτι της αυτοβελτίωσης στο οποίο και εστίασε τα τελευταια χρόνια καθώς και τον πόλεμο που έδωσε μέσα της.

Ειδικότερα, η Ματθίλδη Μαγγίρα εξομολογήθηκε πως «σήμερα θεωρώ ότι η κοινωνία είναι νοσηρή. Όλοι έχουμε νοσήσει και για να διορθωθεί αυτό οφείλει ο καθένας να γίνει καλά μέσα του. Θα γίνει καλά όταν θα τα βρει με τον εαυτό τπυ. Όταν θα λήξει τον πόλεμο μέσα του. Όλοι έχουμε έναν πόλεμο μέσα μας. Κι εγώ είχα έναν πόλεμο μέσα μου, τεράστιο, παγκόσμιος ήταν ο δικός μου».

«Δούλεψα, δηλαδή έκανα προσωπική δουλειά, εσωτερική δουλειά με τη σωματική ψυχοθεραπεία, η οποία δεν έχει να κάνει με την κλασική ψυχοθεραπεία που ξέρουμε. Όχι μόνη μου, πήγα σε ειδικό».

«Αφού έχει μπει ένα πρόγραμμα από τον τρόπο που μεγάλωσε ο καθένας, ένα πρόγραμμα συμπεριφορών, νοοτροπιών από τα σπίτια μας όπου μεγαλώσαμε και όπου υπήρχαν πάρα πολλά λάθη και τότε και σήμερα, βλέπουμε το αποτέλεσμα όλων αυτών των λαθών και τη συνάθροιση όλων αυτών, για αυτό και τώρα νοσούμε κανονικότατα. Κι όταν λέω «νοσούμε», μιλάω για κατάθλιψη. Πόσος κόσμος δεν παίρνει αντικαταθλιπτικά, χαλαρωτικά, για να μπορέσει κάπως να ανταπεξέλθει στην όλη κατάσταση η οποία είναι για μένα παρά φύσιν; Αν ο άνθρωπος φύγει από τη φύση και ζει σε μια τεράστια τσιμεντούπολη, με τρελούς ρυθμούς, είναι παρά φύσιν αυτή η ζωή, δεν είναι φυσιολογική» πρόσθεσε, ακόμα, η Ματθίλδη Μαγγίρα στη νέα της συνέντευξη.