Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: «Μας ρωτούν πάντα για τη διαφορά ηλικίας μας»

Ματίνα Νικολάου

"Νομίζω ωστόσο ότι η ερώτηση γίνεται λόγω στερεοτύπων, επειδή είμαι εγώ μικρότερος" ανέφερε ο Βασίλης Πορφυράκης.

Η Ματίνα Νικολάου κι ο Βασίλης Πορφυράκης έδωσαν συνέντευξη στο Hello! και στην Σόνια Μαγγίνα και μίλησαν για τη σχέση τους αλλά κι αν τους ενοχλεί όταν τους ρωτούν για τη διαφορά ηλικίας τους.

Πιστεύετε ότι στην εποχή μας θα έπρεπε να έχουν εξαλειφθεί οι ερωτήσεις για τη διαφορά ηλικίας ενός ζευγαριού ή για το αν σχεδιάζει να παντρευτεί;

Μ.Ν.: Μας ρωτούν πάντα για τη διαφορά ηλικίας μας αλλά δεν με ενοχλεί. Οκ έχουμε διαφορά ηλικίας, δεν το έχουμε όμως κρύψει ποτέ κι εγώ δεν έχω κρύψει την ηλικία μου. Δεν είναι κάτι που με έχει απασχολήσει ποτέ, ούτε εμεένα ούτε τον Βασίλη.
Β.Π.: Ποτέ όμως! Με την Ματίνα είμαστε τόσο κοντά από την πρώτη ημέρα -κυρίως στα θέλω μας και στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα- που είναι σαν να μην υπάρχει διαφορά ηλικίας μεταξύ μας. Νομίζω ωστόσο ότι η ερώτηση γίνεται λόγω στερεοτύπων, επειδή είμαι εγώ μικρότερος. Αν συνέβαινε το αντίστροφο, δεν θα μας ρωτούσαν.

Μ.Ν.: Όσο για το γάμο, δεν είναι κάτι που έχω σκεφτεί. Σχεδιάζουμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. αλλά όχι γάμο,
Β.Π.: Τουλάχιστον, όχι τώρα.
Μ.Ν.: Πήραμε σκύλο μαζί, σκεφτόμαστε να αλλάξουμε σπίτι και πάμε σε ένα λίγο μεγαλύτερο, κάνουμε τα σχέδια που κάνει κάθε ζευγάρι, που ενδεχομένως θα ήταν και παντρεμένο. Δεν έχουμε κάποια αγωνία να παντρευτούμε ούτε το έχουμε ανάγκη ως σχέση.
Β.Π.: Ακριβώς όπως τα είπε η Ματίνα.