MasterChef: «Όταν με πήραν από την παραγωγή, ήμουν στη χειρότερη φάση της ζωής μου»

MasterChef

«Δεν είχα δηλώσει συμμετοχή, ούτε είχα σκοπό να πάω στο MasterChef».

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη ο Ζαχίρ Γιαβαρί που έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef. Ο Ζαχίρ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς δεν δήλωσε ο ίδιος συμμετοχή στον διαγωνισμό κι επίσης πως όταν τον πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή, βρισκόταν στη χειρότερη φάση της ζωής του.

«Δεν είχα δηλώσει συμμετοχή, ούτε είχα σκοπό να πάω στο MasterChef. Εξάλλου, εκείνη την περίοδο εργαζόμουν ως μάγειρας σε ένα ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Μια μέρα, την ώρα που ήμουν στο σπίτι και ξεκουραζόμουν, χτύπησε το τηλέφωνο, μου είπαν πως καλούσαν από την παραγωγή του MasterChef και ότι ήθελαν να κάνουμε μια συνέντευξη. Τους απάντησα θετικά, αν και ήμουν αρκετά σκεπτικός για τη συμμετοχή μου.

Κι αυτό διότι όταν με πήραν τηλέφωνο ήμουν στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Δεν είχα χαρτιά για την παραμονή μου στην Ελλάδα και αντιμετώπιζα διάφορα προσωπικά θέματα. Λίγο πριν αποχωρήσω από τον διαγωνισμό έμαθα ότι τελικά με είχαν βρει από έναν φίλο μου ομοεθνή, που δουλεύει σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση.

Ζαχίρ Γιαβαρί

Μετά την πρώτη μου συνέντευξη, μου ζήτησαν από την παραγωγή ταυτότητα ή διαβατήριο. Τους εξήγησα πως είχα μόνο άδεια παραμονής και ένα ταξιδιωτικό έγγραφο που έληγε στις 22 Φεβρουαρίου. Ακολούθησε η δοκιμασία με τα κρύα πιάτα, που δεν έδειξε η τηλεόραση, στην οποία παρουσίασα μια σαλάτα.

Η σαλάτα άρεσε πολύ στον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος έδωσε το οκ για να περάσω από την οντισιόν. Από την πρώτη μου συνέντευξη μέχρι και την ημέρα που έγινε το γύρισμα για την οντισιόν έχασα τέσσερα κιλά από το άγχος και την αγωνία μου», ανέφερε ο Ζαχίρ Γιαβαρί.

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο μαζί με το Έθνος

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!