«Μας τα χάλασε ο κορονοϊός» παραδέχεται ο Γιώργος Δασκουλίδης για την αναβολή του γάμου του

Γιώργος Δασκουλίδης

Ο Γιώργος Δασκουλίδης μιλάει για την αλλαγή σχεδίων λόγω της πανδημίας...

Στην κάμερα του «Καλοκαίρι not» παραχώρησε ο Γιώργος Δασκουλίδης συνέντευξη με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων σε λίγες ημέρες. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην αναβολή του γάμου του λόγω κορονοϊού με την αγαπημένη του, Εύη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δασκουλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής του OPEN πως «μας χάλασε τα σχέδια ο κορονοϊός. Είχα κάνει πρόταση γάμου στην Εύη και η αλήθεια είναι πως το είχαμε σχεδιάσει να παντρευτούμε τον Σεπτέμβριο αλλά δυστυχώς μας τα χάλασε ο κορονοϊός»!

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τον γάμο, μας τα απαγορεύει η κυβέρνηση. Τι να κάνουμε… Θα τον αναβάλουμε για έναν χρόνο μετά…» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά τυχόν λάθος επαγγελματικές του κινήσεις στο παρελθόν, ο Γιώργος Δασκουλίδης παραδέχθηκε πως «έχει τύχει να κάνω μια προσπάθεια επιχειρηματική στη Ρόδο, αλλά κάναμε το μαγαζί πάνω στην κρίση. Τυγχάνουν αυτά… Θα έρθει όμως και η κατάλληλη στιγμή! Δεν κάνω πίσω σε τίποτα. Μου αρέσει να τολμώ, μ’ αρέσει να δημιουργώ πράγματα και έχω αρκετά στα σκαριά που τα σκέφτομαι για να τα κάνω».

«Πάνω από όλα όμως αγαπάω το τραγούδι. Το τραγούδι ήταν, είναι και θα είναι το νούμερο ένα στη ζωή μου» κατέληξε ο τραγουδιστής.