Μάρθα Καραγιάννη: Συγκινεί η Μαρία Κορινθίου – «Βαθιά, ανυπέρβλητη, ταπεινή υπόκλιση»

Μάρθα Καραγιάννη

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για την αείμνηστη Μάρθα Καραγιάννη.

Βαθιά η θλίψη του καλλιτεχνικού, και όχι μόνο κόσμου, στην είδηση πως η Μάρθα Καραγιάννη δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Κυριακής και πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να πουν το «τελευταίο αντίο» μέσα από τα social media.

Ανάμεσα τους και η Μαρία Κορινθίου, η οποία και πριν από λίγα χρόνια κλήθηκε να «ντυθεί» στο θεατρικό σανίδι ρόλο που είχε ερμηνεύσει με τεράστια επιτυχία στο παρελθόν η Μάρθα Καραγιάννη στον κινηματογράφο. Μάλιστα οι δυο γυναίκες είχαν βρεθεί πολλάκις στην προετοιμασία της παράστασης και είχαν αναπτύξει μια πολύ όμορφη χημεία και σχέση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να προχωρήσει σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση την οποία και συνόδευσε με δυο φωτογραφίες και ένα σύντομο απόσπασμα. «Μόλις πληροφορήθηκα ότι η αδυναμία μου, η σπουδαία Μάρθα Καράγιαννη μας άφησε» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.


«Κυρία Μάρθα… βαθιά βαθιά και ανυπέρβλητη ταπεινή υπόκλιση» συμπλήρωσε η Μαρία Κορινθίου στη δημοσίευση για την αείμνηστη ηθοποιό.