Μάρθα Καραγιάννη: «Δεν υπήρξα ποτέ πλούσια! Απέκτησα τόσα…»

Μάρθα Καραγιάννη

«Ο Γιάννης Δαλιανίδης είναι αυτός που μου λείπει περισσότερο από όλους αυτούς που έχουν “φύγει”».

Η Μάρθα Καραγιάννη έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Νικόλιζα και το ένθετο ENJOY που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία και μίλησε με τρυφερά λόγια για τον Γιάννη Δαλιανίδη.

«Με τον Γιάννη, τα τελευταία χρόνια της ζωής του, κάναμε πολλή παρέα και ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι. Είναι αυτός που μου λείπει περισσότερο από όλους αυτούς που έχουν “φύγει”. Με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου, παρόλο που σφαζόμασταν στα γυρίσματα. Αλλά όλα εκ του αποτελέσματος μετράνε, και με τον Γιάννη ήμασταν σαν οικογένεια. Του χρωστάω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, γιατί, όταν είσαι στις δόξες σου, δεν τα υπολογίζεις αυτά. Μετά, κοιτάζοντας πίσω αντιλαμβάνεσαι ποιος σε βοήθησε, ποιους βοήθησες.

Ότι δίνεις παίρνεις. Από την άλλη, πιο κοντά από όλους τους συμπρωταγωνιστές μου ήμουν και είμαι με τον Βουτσά. Είμαστε και κουμπάροι με τον Κώστα, του βαφτίσαμε με την Ντόρα το παιδάκι τους με την Αλίκη. Απέκτησα τόσα όσα για να ζω καλά. Δεν υπήρξα ποτέ πλούσια, και τα ταξίδια που έκανα σε όλο τον κόσμο ήθελαν χρήματα. Δεν μου τα χάρισε ποτέ κανένας», είπε η Μάρθα Καραγιάννη.

Γιάννης Μπέζος: «Και ο κόσμος έχει ευθύνη για την τηλεόραση! Βλέπει ανοησίες στις 9 το βράδυ και όχι…»