Μάρω Κοντού: «Όλοι οι άνδρες δικοί σας. Εγώ τα έχω ζήσει όλα»

Μάρω Κοντού

"Όχι καλέ. Ποιος σύντροφος; Άμα ήθελα θα είχα. Με κανένα τρόπο", ξεκαθαρίζει η Μάρω Κοντού.

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου έχει γίνει μια θαυμάσια νοικοκυρά. Η Μάρω Κοντού, που μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου στη μεγάλη οθόνη και όχι μόνο, μιλάει στην «ΟΝ time» και την Σάσα Σταμάτη για τις νέες συνήθειές της στην καραντίνα, τους άνδρες, αλλά και τη μεγάλη κρίση που περνούν οι καλλιτέχνες.

«Έχω γίνει μια μικρή νοικοκυρά. Φτιάχνω συρτάρια, φτιάχνω ντουλάπες, μαγειρεύω, ασχολούμαι με τα λουλούδια μου, τις γλάστρες μου. Έχω χρόνο να κάνω πράγματα που δεν είχα κάνει εδώ και καιρό». Όσον αφορά στον κορωνοϊο και αν τον φοβάται, μας απάντησε αφοπλιστικά και ειλικρινά: «Όχι ιδιαιτέρως. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή φυλάγομαι, ίσως γιατί οι κινήσεις μου είναι μετρημένες. Δεν τον πολυφοβάμαι τον κορωνοϊο. Υπάρχει. Το ξέρω ότι υπάρχει, αλλά δεν θέλω να φοβηθώ, αποφεύγω να φοβηθώ και προσέχω». Για το αν της λείπει κάποιος σύντροφος, μας απάντησε με το δικό της μοναδικό τρόπο: «Όχι καλέ. Ποιος σύντροφος; Άμα ήθελα θα είχα. Με κανένα τρόπο. Ευχαριστώ πάρα πολύ, όλοι οι άνδρες δικοί σας. Εγώ τα έχω ζήσει όλα. Φτάνει, φτάνει πια».

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μιλάει και για όλο αυτό που βιώνουν οι καλλιτέχνες λόγω του Covid-19: «Είναι πάρα πολύ άσχημο. Καθόλου δεν μου αρέσει, λυπάμαι, στενοχωριέμαι, αλλά τι να κάνουμε; Είμαστε μέσα στο γενικό παγκόσμιο πρόβλημα».