Μάρκος Σεφερλής: Κέρδισε την αγωγή που έκανε στην Έλενα Ακρίτα

Μάρκος Σεφερλής

"Τέλος" στη δικαστική διαμάχη όπου ο Μάρκος Σεφερλής αναδείχθηκε νικητής.

Ο Μάρκος Σεφερλής κέρδισε τη δικαστική μάχη που είχε με την Έλενα Ακρίτα, όπως γνωστοποίησε μέσα από ανάρτησή στα social media η δημοσιογράφος. Όπως θυμόμαστε, ο λαοφιλής κωμικός είχε κινηθεί νομικά εναντίον της Έλενας Ακρίτα με αφορμή παλαιότερο κείμενό στην εφημερίδα «Τα Νέα» και πλέον είναι ο νικητής της εν λόγω δικαστικής διαμάχης.

Μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα θέλησε να ασκήσει ασκεί σφοδρή κριτική στη Δικαιοσύνη για την συγκεκριμένη απόφαση χαρακτηρίζοντάς την «σκοταδιστική».

«Η σκοταδιστική αυτή απόφαση μάς γυρίζει χρόνια πίσω: ενθαρρύνει τον ρατσιστικό λόγο προς τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ή τα άτομα που το ύψος, τα κιλά και το σώμα τους δεν συμφωνούν με τα στάνταρ ’κανονικότητας’ του κάθε Προκρούστη. Ο Σεφερλής και ο κάθε Σεφερλής μπορεί ανενόχλητα πλέον να χλευάζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες» τονίζει, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος.

Παράλληλα, η Έλενα Ακρίτα γνωστοποιεί πως ο Μάρκος Σεφερλής ζητούσε 100.000 ευρώ αποζημίωση και τελικά του επιδικάστηκε το ποσό των 8.000 ευρώ, με την Έλενα Ακρίτα να αφήνει αιχμές και για τον ίδιο, αναφέροντας: «Επίσης δεν έγινε δεκτό το αίτημα του να μάς βάλει (τους υπεύθυνους της εφημερίδας κι εμένα) φυλακή. Γιατί αυτό ζήτησε στην αγωγή του ο καλός αυτός κύριος».