Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Μου πήρε έναν μήνα να συνειδητοποιήσω ότι πλέον δεν κλωτσάει κάτι στην κοιλιά μου»

Μαρκέλλα Γιαννάτου

"Το αστείο τους ήταν "κάτσε να δούμε στο YouTube πώς κόβουμε τον ομφάλιο λώρο", γιατί περίμεναν ότι θα γεννούσα εκεί", εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου συμμετέχει φέτος στη «Μάγισσα», τη νέα, μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, που έχει ήδη αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Η γνωστή ηθοποιός, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μιλά στο περιοδικό Gala και τη δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έχει φέρει αυτή στην καθημερινότητά της.

«Η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει εντελώς. Ακόμα δεν αισθάνομαι όμως ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Δεν ένιωσα αυτό που μου έλεγαν άλλες μαμάδες, ότι με το που είδαν το μωρό άλλαξε η ζωή τους», δηλώνει η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

«Εμένα δεν μου συνέβη αυτό, είναι λίγο περίεργο. Μου πήρε έναν μήνα να συνειδητοποιήσω ότι πλέον δεν κλοτσάει κάτι στην κοιλιά μου», παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

Δύσκολη εγκυμοσύνη;

«Όχι, το αντίθετο, ήταν πολύ εύκολη. Δούλευα μέχρι που μπήκα στον μήνα μου. Μάλιστα μου έκαναν πλάκα όλοι στο γύρισμα. Το αστείο τους ήταν «κάτσε να δούμε στο YouTube πώς κόβουμε τον ομφάλιο λώρο», γιατί περίμεναν ότι θα γεννούσα εκεί. Πιο πολύ με δυσκόλεψε η επιστροφή στη δουλειά, λίγες ημέρες μετά τον τοκετό, γιατί μου έλειπε το μωρό. Αισθανόμουν ότι κάνει δεν έκανα καλά που την είχα αφήσει σπίτι κι εγώ έτρεχα στο γύρισμα», απαντά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.