Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Έλεγαν ότι μπήκα στις Άγριες Μέλισσες επειδή είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου»

Μαρκέλλα Γιαννάτου

«Δουλεύω από το 2005 και είναι χαζό ξαφνικά να χάνω το ονοματεπώνυμό μου και να είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου. Δεν βγήκα χθες από τη σχολή», λέει η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Στην εφημερίδα Real και τη Νίκη Κώτσου παραχώρησε συνέντευξη η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η τηλεοπτική Ζωή Μεγαρίτη από τις Άγριες Μέλισσες απάντησε για τον σύντροφό της και σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που την εκνευρίζει.

Αν και ξέρουμε ποιος είναι ο άνδρας της ζωής σου, είναι προφανές ότι δεν χρησιμοποιείς τη σχέση για λόγους δημοσιότητας. Μιλάμε για τον σκηνοθέτη της σειράς Άγριες Μέλισσες, Λευτέρη Χαρίτο, με τον οποίο είστε ζευγάρι εδώ και 11 χρόνια.

Δεν έχω λόγο να το κάνω τώρα που είμαι 40 χρονών. Δεν το έκανα σε ηλικίες που θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ. Δεν μπορώ, όμως, να ανεχθώ ένα πράγμα κυρίως. Ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία και, αν ήμασταν σε αντίστροφες θέσεις με τον σύντροφό μου, δεν θα τον ρωτούσε κανείς για τη σκηνοθέτιδα των Μελισσών. Αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ.

Αν ήμουν εγώ η σκηνοθέτις, ποιος θα ρωτούσε πώς είναι να δουλεύετε με τη γυναίκα σας που σκηνοθετεί τη σειρά; Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό. Έχω, λοιπόν, αποφασίσει ότι δεν θα μιλάω. Μου αρέσει που μιλά εκείνος για τη σχέση μας. Φαίνεται πιο δίκαιο. Ας μιλήσει αυτός για το πώς είναι να είμαστε μαζί.

Έχει πει πολύ ωραία λόγια για εσένα πάντως.

Ο Λευτέρης είναι πολύ σπουδαίος άνθρωπος και χαίρομαι κι εγώ πάρα πολύ. Είναι λίγο αστείο γιατί δουλεύω από το 2005 και είναι χαζό ξαφνικά να χάνω το ονοματεπώνυμό μου και να είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου. Δεν βγήκα χθες από τη σχολή.

Τύπου… η Λευτέραινα;

Ναι… Τραγικό! Πριν μπω στις Άγριες Μέλισσες, το έγραψαν πολλοί κάπως έτσι, εννοώντας ότι «δείτε ποια είναι η σύντροφος του σκηνοθέτη των Μελισσών». Και φυσικά θα σου πω ότι έχουν γίνει και σχόλια ότι μπήκα στη σειρά επειδή είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου.