Μάριον Μιχελιδάκη: «Πλέον παρακολουθούν ΕΡΤ ηλικίες που παλαιότερα δεν θα το έκαναν»

Μάριον Μιχελιδάκη

"Είμαι πολλά χρόνια στην δημόσια τηλεόραση κι έχω δει πολλές απόπειρες, που άλλοτε έχουν πετύχει και άλλες φορές δεν έχουν βρει ακριβώς τον στόχο" ανέφερε η Μάριον Μιχελιδάκη.

Για τη προσπάθεια της ΕΡΤ σε επίπεδο νέου προγράμματος αλλά και τις αποδόσεις της εκπομπής της, μίλησε σε συνέντευξή της στην Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα η Μάριον Μιχελιδάκη.

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε μεγάλη αλλαγή της δημόσιας τηλεόρασης. Έχει γίνει ανταγωνιστική και διεκδικεί μεγαλύτερη θέση στην καρδιά των τηλεθεατών. Πού οφείλονται αυτές οι αλλαγές;

Νομίζω ότι είναι καλή συγκυρία, γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει από όλο αυτό που μας περιβάλλει λόγω της κατάστασης. Είμαι πολλά χρόνια στην δημόσια τηλεόραση κι έχω δει πολλές απόπειρες, που άλλοτε έχουν πετύχει και άλλες φορές δεν έχουν βρει ακριβώς τον στόχο. Φέτος έχει πολλά αξιόλογα σίριαλ στην βραδινή ζώνη, έχει γίνει ένα άνοιγμα σε πρόσωπα κι εκπομπές, το αμπαλάζ της είναι πιο σύγχρονο και ακόμη και ηλικίες που παλαιότερα δεν θα επέλεγαν την ΕΡΤ τώρα νομίζω ότι παρακολουθούν.

Παρακολουθείτε τον ανταγωνισμό και σε ποιο επίπεδο σας επηρεάζει;

Πάντα κοιτάζω και μελετώ τα νούμερα τηλεθέασης. Ειδικά φέτος που είμαστε στην αρχή, χαίρομαι κάθε φορά να ανεβαίνουμε κι ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Δεν υποτιμώ κανέναν συνάδελφο αλλά εγώ πάντα δουλεύω στα δικά μου μέτρα.