Μαρίνος Κόνσολος: Φωτογραφίζεται χωρίς τα περιττά και οι θαυμάστριες τρελαίνονται!

Μαρίνος Κόνσολος

Απίθανα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του ηθοποιού!

Ο Μαρίνος Κόνσολος από την πρώτη του εμφάνιση στη δημοφιλή σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου, τράβηξε πάνω του όλα τα γυναικεία βλέμματα. Σύντομα, οι φανς του πολλαπλασιάστηκαν και τον παρακολουθούν σε κάθε του βήμα. Στο Instagram, οι αναρτήσεις του ηθοποιού παίρνουν αρκετά like. Μερικές από αυτές, όμως, προκαλούν και πολλά σχόλια.

“Ό,τι κορόιδεψα ή απέκλεισα, το έκανα και εγώ ή το ερωτεύτηκα…”, γράφει ο Μαρίνος Κόνσολος στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας και τα κορίτσια παθαίνουν αμόκ. Ο ηθοποιός ποζάρει χωρίς ρούχα, αποτριχωμένος και τα σχόλια παίρνουν φωτιά!

“Από τότε που έχεις έρθει στην Αθήνα δεν έχεις κάνει σχέση;”, είχε ρωτήσει πριν από μερικούς μήνες τον ηθοποιό ο Γιάννης Πουλόπουλος στο page2. “Προφανώς και δεν έχω. Επειδή όταν είμαι ερωτευμένος δίνομαι ολοκληρωτικά στη σύντροφό μου και προτεραιότητά μου είναι η προσωπική μου ζωή, δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να είμαι σε σχέση. Δεν έχω το μυαλό μου στον έρωτα. Το έχω στη δουλειά, γι’ αυτό και δεν επιδιώκω να κάνω σχέση”, είχε απαντήσεις ο Μαρίνος Κόνσολος.