Μαρίνα Τσιντικίδου: «Έβγαλα τη μάσκα, σάστισε και μου είπε πες μου ότι δεν είμαι τρελός»

Μαρίνα Τσιντικίδου

"Μάλιστα, για να μην είναι προκατειλημμένος απέναντί μου, είχα ζητήσει από τη φίλη μου να μην του πει ποια είμαι αλλά να του αναφέρει απλώς το όνομά μου" ανέφερε η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου έδωσε συνέντευξη στο Hellο! και στην Ελισάβετ Οικονόμου και μίλησε μεταξύ άλλων για την ενασχόλησή της με την κηποτεχνία κι αν οι πελάτες της αναγνωρίζουν πως προέρχεται από το χώρο του μόντελινγκ.

Σε αναγνωρίζουν οι πελάτες σου;

Οι περισσότεροι με αναγνωρίζουν, άλλοι όμως όχι. Μου συνέβη μάλιστα ένα ενδεικτικό περιστατικό. Είχα ραντεβού με ένα γεωπόνο με τον οποίο θα συναντιόμασταν για πρώτη φορά. Είχε ζητήσει από τη συνεργάτιδά μου να αναλάβει μια δουλειά κι εκείνη, επειδή δεν είχε χρόνο, την ανέθεσε σε εμένα. Πήγα φορώντας τη μάσκα και τα γυαλιά μου και, καθώς ο προορισμός μας ήταν εκτός Αθήνας, κάποια στιγμή κάναμε μια στάση για να πιούμε καφέ. Όταν έβγαλα τη μάσκα, σάστισε στην κυριολεξία κι από την αντίδρασή του κατάλαβα ότι με αναγνώρισε. Μέχρι να πάρει το θάρρος να με ρωτήσει, με κοίταζε, με ξανακοίταζε και ξαφνικά μου είπε: «Πες μου ότι δεν είμαι τρελός». Ήταν πολύ αστείο γιατί ήξερα ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα βγάζαμε τις μάσκες και θα καταλάβαινε ποια είμαι. Μάλιστα, για να μην είναι προκατειλημμένος απέναντί μου, είχα ζητήσει από τη φίλη μου να μην του πει ποια είμαι αλλά να του αναφέρει απλώς το όνομά μου.

Πιστεύεις πως κάποιοι πελάτες επηρεάζονται αρνητικά όταν γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι η προηγούμενη επαγγελματική ενασχόλησή σου ήταν στο χώρο του μόντελινγκ;

Κατ’ αρχάς, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει η συγκεκριμένη αντίληψη, γιατί σε αυτήν τη χώρα της ετικέτας και της ταμπέλας όταν είσαι μοντέλο πρέπει να είσαι μόνο αυτό και δεν μπορείς να έχεις κάποιο ταλέντο. Δεν έχεις δικαίωμα να είσαι εργατικός και να διαθέτεις θέληση για δια βίου μάθηση και δεν είναι δυνατόν να σου αρέσει το διάβασμα.

Σε ενοχλεί που ορισμένοι άνθρωποι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο;

Με ενοχλεί οτιδήποτε ρατσιστικό.